26.9 C
Malta
Cuma, Temmuz 5, 2024
spot_img
spot_img

Ay-Yıldızlar Avusturya’yı Yenerek Çeyrek Finale Yükselmek İstiyor!

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Son 16 Heyecanı!

Almanya’da heyecanla devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) son 16 turu maçları başladı. Milli Takımımız da bu turda Avusturya Milli Takımı ile kritik bir mücadeleye hazırlanıyor.

Maç Ne Zaman, Nerede Oynanacak?

2 Temmuz Salı günü saat 22:00’de Almanya’nın Leipzig şehrinde aynı adı taşıyan stadyumda oynanacak olan bu önemli karşılaşmada, Portekizli hakem Artur Soares Dias düdük çalacak. Dias’a yardımcılıklarını Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Mykola Balakin olacak. VAR hakemliği görevini ise Portekizli Tiago Martins üstlenecek.

Maç Canlı Yayınlanacak Mı?

Evet, bu heyecan dolu mücadeleyi TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebileceksiniz.

Muhtemel 11’ler Nasıl?

Her iki teknik heyet de son hazırlıklarını tamamladı ve sahaya en iyi 11’i sürmek için planlarını yaptı. Teknik direktör Stefan Kuntz’un Ay-Yıldızlar’da kalede Uğurcan Çakır’a, defansta Zeki Celik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral ve Umut Meraş’a, orta sahada İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu ve Dorukhan Toköz’e, forvette ise Burak Yılmaz, Enes Ünal ve Yusuf Yazıcı’ya yer vermesi bekleniyor.

Kim Kazanacak?

Grup aşamasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ikinci sırayı alarak son 16 turuna yükselen Milli Takımımız,Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselmek için oldukça motive. Rakibimiz ise 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle bu turda yer aldı.

Heyecan Dorukta!

Milli Takımımız Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselip Avrupa’nın en iyileri arasında yer alabilecek mi? Bu sorunun cevabını 2 Temmuz Salı günü saat 22:00’de Leipzig’de öğreneceğiz. Tüm taraftarlarımıza milli takımlarımıza destek olmalarını ve bu zorlu mücadelede yalnız bırakmamalarını tavsiye ediyoruz.

Haydi Türkiye!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz