32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

Ebrar Karakurt’tan ‘Gibi’ye Gönderme: “Ersoy’un Babaannesinin İntikamı Alındı”

Türk milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye’nin geriden gelerek Hollanda’yı 3-2 yendiği maçın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Karakurt, popüler absürt komedi dizisi “Gibi”ye gönderme yaparak, “Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı” ifadelerini kullandı.

Karakurt’un bu esprili paylaşımı, dizinin ilk sezonunun dördüncü bölümü olan “Erasmus’la Gelen Yamyam”a atıfta bulunuyor. Söz konusu bölümde, Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrollerini paylaştığı dizide, Hollandalı bir yamyamın Ersoy karakterinin babaannesini yemesi mizahi bir dille işleniyor.

Dizinin bu bölümü, Erasmus öğrenci değişim programıyla İstanbul’a gelen Hollandalı bir öğrencinin Ersoy’un babaannesini trajikomik bir şekilde yemesi ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Karakurt’un bu göndermesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve taraftarlar arasında gülümsemelere neden oldu.

Türkiye’nin Hollanda karşısındaki bu tarihi zaferi ve Ebrar Karakurt’un esprili paylaşımı, voleybol severler tarafından uzun süre konuşulacağa benziyor.

Kaynak: Euro News

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz