25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 18 Eylül-24 Eylül haftalık burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk ve ikili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Aradığınız aşk her an kapınızı çalabilir ya da hali hazırda bir ilişkiniz var ise tamamlanma enerjisi sizlerle olacak. Partnerinizle bütünleştiğinizi hissedeceksiniz. Kariyer ve iş hayatınızda ise oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Karşınıza yeni fırsatlar, yeni iş imkanları çıkabilir ya da mevcut işinizde terfi alıp daha üst pozisyonlara gelebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bir zaman dilimindesiniz, bu farkındalıkla ilerlemeniz sizlerin yararına olacak. Sağlık konusunda ise bu hafta sizleri biraz zorlayabilir. Ertelediğiniz, göz ardı ettiğiniz sağlık sorunlarınız var ise daha fazla ilerlemeden doktor kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Özellikle baş ve boyun ağrılarına dikkat.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Finansal konular ve kariyer hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Son zamanlarda yatırımlar olsun, borçlar ve krediler olsun oldukça zorlandınız. Artık rahat bir nefes alma vakti tabi gene de temkinli ilerlemenizde fayda var. Bu hafta uzun zamandır beklediğiniz bir yerden para gelebilir, yeni gelir kaynakları bulabilir, yeni girişimler yapabilirsiniz. İş hayatınızda bugüne kadar yaptıklarınız, verdiğiniz emek yöneticileriniz tarafından taktir görebilir ve size yeni fırsat kapıları açılabilir. İlişkilerinizde ise özellikle yaz döneminden bu yana zorlu bir süreçten geçtiniz, artık iyileşme zamanı geldi. Merkür retrosununda bitmesiyle sorunlarınızı karşılıklı konuşarak çözebilir, ilişkinizi daha verimli bir hale getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sosyalleşerek kafanızı dağıtabilir, kendinize iyi gelecek aktiviteler yapabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz, aklınızda var olan planlarınızı hayata geçirme vakti de artık geldi. Bütçe ve zaman planlaması yaparak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gezegenler sizi destekliyor, bu gücü kullanın!

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ev, konfor alanlarınızın ve sağlık konularının ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Belki evinizde ufak tefek dekorasyon yapmak isteyebilir, yaşam alanınızı değiştirebilir, daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sağlığınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınızı değiştirme vakti geldi. Artık bu konuları göz ardı edemeyeceğinizi anlayıp, harekete geçmeniz gerektiğinin farkına varacaksınız. Bu hafta ilişkinizde bir takım kararlar alabilir ve ışık hızıyla hayata geçirmek isteyebilirsiniz ancak iki kere düşünmenizde fayda var. Finansal açıdan ise bütçe planlaması yaparak, alacak-verecek dengesine istinaden ilerlemenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durmanız gereken bir dönemdesiniz. İş hayatınızda bir takım değişiklikler söz konusu olabilir, biraz canınız sıkılabilir ancak bunun geçici bir durum olduğunu unutmayın. Stratejik ilerlemenizde fayda var.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev hayatınız, konfor alanınız ve eğitimlerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yaşam alanınızı değiştirmek isteyebilir, ufak tefek yenilikler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Size iyi gelecek, enerjinizi yükseltecek eşya seçimleri ile konfor alanınızı düzenleyebilirsiniz. Bu hafta iş hayatınızda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir, etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var. Yeni bir eğitim alabilir ya da var olan eğitimleri tamamlayabilirsiniz ve bununla ilgili yeni bir fırsat kapısı açılabilir. İlişkilerinizde ise yeni kararlar, yeni gündemler söz konusu. Bir sonuca varmadan önce iki kere düşünmenizde, iyi bir şekilde analiz etmenizde fayda var.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İlişkiler, iletişim ve finansal konular bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Merkür retrosunun bitmesiyle artık iletişiminiz akışta olup, son zamanlarda özellikle yaz başından bu yana yaşadığınız yanlış anlaşılmalar, sıkıntılar geride kalıyor. Bu durum insanlarla olan  iş ve özel hayatınızdaki ilişkinize de yansıyor. İş hayatınızda sizi mutlu edecek haberler alabilir, yeni bir gelir kapısı açılabilir, terfi ya da iş değiştirme söz konusu olabilir.Sizler için emeklerinizin karşılığını toplamaya başlayacağınız bir hafta diyebiliriz. Finansal açıdan oldukça yoğun ve yeni başarılara imza atacağınız bir süreç var önünüzde. Fırsatları değerlendirme zamanı. Özel hayatınızda son zamanlarda yaşadığınız anlaşmazlıklar sona eriyor. Karşılıklı oturup konuşarak sorunları çözebilir ve empati kurarak olaylara yaklaşırsanız her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: İkili ilişkiler ve aşk hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Aşk her an kapınızı çalabilir. Hali hazırda bir ilişkiniz var ise de kendinizi geleceğe yönelik planlar yaparken bulabilirsiniz. Bu şansı ve fırsatı değerlendirin derim. Ayrıca bu hafta kendinize biraz zaman ayırıp, uzun zaman ertelediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Finansal açıdan ise olumlu gelişmeler kaydedebilir, yeni fırsat kapıları açılabilir. İş hayatınızda bazı can sıkıcı durumlar söz konusu olabilir, fevri davranmamanızda ve sakinliğinizi korumanızda fayda var. Sağlığınıza, özellikle mide ve bağırsak bölgelerine dikkat etmeniz iyi olacaktır. Uzun zamandır yaşadığınız, kronik bir sağlık sorununuz var ise bu hafta yeniden nüksedebilir o yüzden yapmanız gereken, dikkat etmeniz gereken her ne var ise yediklerinize ve içtiklerinize özellikle özen gösterin.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İş hayatınızın ve iletişiminizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Merkür retrosunun bitmesiyle artık kendinizi daha rahat bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. Yanlış anlaşılmalar, bundan kaynaklı gerilemeler son buluyor diyebilirim sizler için. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, yeni gelir kapıları açılabilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirseniz eğer kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığınızı alarak finansal anlamda güçleneceksiniz. İlişkinizde ise artık net olacaksınız. Kafa karışıklığı sona eriyor, dengeyi ve orta yolu bulmaya çalışmayı bırakıp ya kestirip atacaksınız ya da tam gaz devam edeceksiniz. Sizler için tam anlamlıyla harekete geçme zamanı.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Ev hayatınızın ve konfor alanınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta daha çok kendinizle kalmak isteyebilir, size iyi gelecek şeyleri yapmak için zaman ayırabilirsiniz. Evinizi, yaşam alanınızı düzenleyebilir, yeni eşyalar, ufak tefek dokunuşlarla konfor alanınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda netleşmek isteyebilir, bu doğrultada adım atmak ve yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız yanlış anlaşılmaları ve bundan kaynaklı ortaya çıkan sorunları artık geride bırakıyorsunuz. Bu hafta bulunduğunuz bir ortamda yeni insanlarla tanışabilir, bu kişilerle birlikte yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş hayatınızda ise artık harekete ve atılıma geçme zamanı. Emeklerinizin karşılığını alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Şans ve fırsatlar sizlerle!

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İş, kariyer ve sosyal çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, terfi alabilir ya da iş değişikliği olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber var ise bu hafta olumlu olarak yanıt gelebilir ve yüzünüzü güldürebilir. İletişiminiz akışta, içiniz kıpır kıpır. Bundan dolayı daha çok sosyalleşmek isteyebilir, yeni ortamlara girebilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalardan uzak durmanızda fayda var. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunlar bu hafta karşılıklı konuşarak ortak bir noktada buluşup, çözüme kavuşuyor. İlişkinizde çok fazla abartıya kaçmadan, empati kurarak ilerlemenizde fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kariyer hayatı, eğitim ve seyahat konuları bu hafta sizlerin gündeminde olacak. İş hayatınızda terfi ile birlikte yeni gelir kapıları açılabilir, mevcut olan işinizden ayrılıp kendi işinizi kurmak isteyebilir ve kariyerinize yeni bir yön verebilirsiniz. Kararınız her ne olursa olsun kalıcı olarak adım atacağınızın farkına vararak ilerlemenizde fayda var. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğiniz bir konu var ise bu hafta olumlu olarak sonuçlanabilir, alacağınız haber yüzünüzü güldürebilir. İkili ilişkilerde daha stabil, düzenli ve özenli ilerlemeye gayret gösterebilirseniz sizin yararınıza olacaktır. Bir takım takıntılar, değişmez kurallarınız olsa da biraz esneklik sağlanmanız sizlerin de rahatlamasını sağlayacak. Akışa teslim olmaktan korkmayın!

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Ev ve yaşam alanınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta evinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir, konfor alanınızı yeniden dizayn etmek isteyebilir ya da yeni bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Kendinize daha çok vakit ayırmak isteyebilir, gelişiminize katkı sağlayacak eğitimler alabilir ya da bu yönde çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür retrosunun bitmesiyle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar sona eriyor. Artık kendinizi daha net ve doğru bir şekilde ifade edebileceksiniz. Finansal açıdan ise bütçe planlaması yaparak ilerlemenizde fayda var. Banka ödemeleri, krediler ya da bir takım evraklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizi kontrol altına alarak daha rahat ilerleyebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili bu hafta özellikle bağırsaklarınızla ve boğazınızla ilgili hastalıklar söz konusu olabilir, dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş hayatınız ve finansal konular bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Parasal anlamda yeni fırsatlar elinize geçebilir, yeni gelir kapıları açılabilir. Oldukça şanslı olacağınız bir hafta. İlişkilerinizde ise zorlu bir hafta sizleri bekliyor. Yanlış anlaşılmalar, yok yere gerilmeler olabilir ya da uzun zamandır emek verdiğiniz bir kişinin hiç görmediğiniz bir yüzünü görebilir ve canınız sıkılabilir. Radikal kararlar söz konusu ancak iki kere düşünmenizde fayda var. Sağlığınızla ilgili gerekeni yaparsanız almanız gereken ilaçlar var ise zamanında alıp, spor yapmanız gerekiyorsa aksatmayıp ne gerekiyorsa sistematik bir şekilde ilerlerseniz bu haftayı sorunsuz geçirebilirsiniz. Ancak unutmayın hiç bir şeyi aksatmasanıza gerekir. Bolluk ve bereket sizlerle!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz