25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 21 Ağustos – 27 Ağustos haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Gündelik işler ve sağlığınız ile ilgili konular bu hafta gündeminizde olacak. Kendinize günlük yapılacak listesi oluşturabilir ve rutin bir şekilde, planlı olarak işlerinizi düzenleyebilir, yoluna koyabilirsiniz. Geçmişten gelen ve süregelen, üstünde pek durmadığınız ancak hayatınızı da etkileyen sağlık sorunlarını arttık ciddiye almalı, kendisi iyileştirmek, daha kaliteli bir gün geçirebilmek için harekete geçmeli ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Merkür’ün bu hafta retroya girmesi iletişim sorunlarınıda beraberinde getiriyor. Yanlış anlaşılmaların, iletişim aksaklıklarının, bundan kaynaklı dargınlıkların olabileceğini bizlere gösteriyor. Sözlerimize dikkat etmekte, eleştirilerden uzak durmaya çalışmakta fayda var. Bu hafta kendinizi daralmış, bunalmış, sanki bir fanusun içinde sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu çok normal çünkü gezegenlerin sert açılarının etkisisindesiniz. O yüzden kendinize ve isteklerinize bu hafta her şeyden önce önem verip, mutlu olacağınız, size iyi gelecek şeyler yaparak kendinize vakit ayırmalısınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: İlişkiler ve aşk hayatınız bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Merkür retrosu aşk evinizde gerilediği için yarım kalan aşklar, ilişkiler ve karşılaşmalar söz konu. Ya da şu an hali hazırda bir ilişkiniz var ise üstü örtülmüş, uzlaşmaya varamadığınız ya da dile getiremediğiniz konular yeniden gündeminize gelebilir ve bir takım yüzleşmeler olabilir. Gezegenlerin stresli açılardan dolayı kendinizi normalinden daha yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Aklınızı kurcalayan sorular, anlamlandıramadığınız konular uykunuzun kaçmasına sebep olabilir ve bundan dolayı dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Dikkat! Unutmayın geçmiş geride kaldı, EX’ten NEXT olmaz! Kendi hayatınıza ve önünüze çıkacak olan fırsatlara odaklanma zamanı.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ev hayatınız ve ailenizle ilgili konular bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Eviniz ile ilgili bir takım sizleri bunaltan sorunlar olabilir ve sabrınızın sınandığını hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar sizlerin yapmak istediği şeylerin önüne geçebilir, kendinizi ve isteklerinizi geri plana atmak zorunda kalabilirsiniz.Bu da sizlere daralmışlık ve bıkkınlık hissiyatı verebilir. İletişim gezegenimiz Merkür geri hareketinde olacağından iletişim sorunlarından kaynaklı aksamalar ve yanlış anlaşılmalar da üstüne tuz biber misali geliyor olacak. Sakin kalmanız gereken bir haftadasınız. Karşınıza çıkacak zorlukları, anlık olabilecek krizleri iyi bir şekilde sabırla yönetmenizde fayda var.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yakın akrabalar, kardeşler, eğitimler ve seyahatler bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Merkür retrosundan dolayı iletişim aksaklıkları söz konusu olacağından özellikle yakın akraba ve çevresiyle iletişim halindeyken sözlerinizi iyi seçmeli, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için eleştirilerden uzak durmalısınız. En başta kendinize sabırlı bir şekilde davranmayı başarırsanız bu haftayı biraz daha kolay atlatabilirsiniz. Sabır bu hafta için sizlerin kilit noktası!

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Konfor alanınız ve parasal konular bu hafta sizlerin gündeminde. Eylül ortasına kadar yaptığınız aktivitelerden, size iyi gelen hobilerden keyif alamadığınızı hissedebilir ve kendinizi sıkkın hissedebilirsiniz. Çünkü hem Venüs hem de Merkür retroda. Sizleri de nu konularda zorluyor. Her daim iyi bir şekilde yönettiğiniz finansal konularda bu süre zarfında düşüşe geçtiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bu geçici bir durum paniğe kapılmayın. Elinizdeki kaynakları, mevcut durumu korumaya çalışın. Eylül sonuna doğru yeniden yeni yatırımlar için kaynak arayışına geçebilirsiniz. Bu hafta iletişim sorunları yaşayabileceğimiz için yapacağımız seyahatlerle ve eğitimlerle ilgili yanlış anlaşılmalar, iletişimden doğabilen aksaklıklar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde geçmiş yaşanmışlıklar, eski defterler yeniden açılabilir ve doğabilecek karmaşadan dolayı canınız sıkılabilir, huzurunuz kaçabilir. Geçmişe çok fazla takılmadan akışa teslim olmayı denemenizde fayda var.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür retro hareketine başlıyor. Sizleri zor ve bir o kadar da karmaşalarla dolu bir hafta bekliyor. Özellikle haberleşme ve iletişim ile ilgili hoşnut olmayacağınız gelişmeler yaşabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların söylediklerine gereksiz takılıp zihininizi yorabilirsiniz. Ayrıca insanların sizin için ne düşündüğünü fazlaca önemseyip onlara kendinizi açıklamak zorunda hissedip yok yere kendinizi gerebilirsiniz. Geçmiş konuları, yarım kalan aşkları düşünerek kendinizi sorgulayabilir, nerde hata yaptığınızı anlamaya çalışabilir ve kendinizi bunaltabilirsiniz. O yüzden bu hafta sizleri rahatlatacak faaliyetler yapmanızda fayda var. Akışa teslim olabilir, biraz daha kendinizi ortamlardan soyutlayıp kabuğunuza çekilebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Kendinizi sorgulayacağınız, maddi konuların ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. İçsel olarak tartıştığınız, ikilemde kaldığınız konularda sizler için yüzleşme zamanı. Hangi duygunuzun gerçek olduğunu, size ait olduğunu aslında olması gerekeni mi yaşadığınızı yoksa gerçekten bunun mu olmasını istediğinizi anlamaya çalışabilirsiniz. Bu durum sizlerin zihnini biraz yorabilir ve bunaltabilir ancak gerçekten yüzleşmeye hazır olduğunuzda aradığınız cevapları bulacak ve akışa geçebileceksiniz. Finansal açıdan biraz dikkat etmenizde fayda var. Planlı hareket etmeli ve bütçe kontrolü yapmalısınız. Bir sonraki adımınızı düşünerek elinizdeki mevcut kaynakları korumaya çalışmalısınız. Bu hafta sizleri biraz zorlayacak o yüzden sakin ve sabırlı kalmanızda fayda var.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Sosyal çevreniz ve ilişkilerin ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Geçmiş ve yarıda kalan ilişkiler, dostalarınızla aranızda olan diyaloglar ile ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaların ve iletişim aksaklıklarını fazlasıyla deneyimleyeceğiniz bir hafta. İnsanların gerçek yüzünü görmeye başladığınız için eleştirel ve sert tavırlar sergileyebilirsiniz. İnsanların sizin kalbinizdeki ve gözünüzdeki değeri tamamen değişecek. Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var. Maddi anlamda biraz zorlandığınızı düşünebilir, yeteri kadar kazanç elde etmediğinizi hissedebilirsiniz ancak bu geçici bir durum. Kariyeriniz ve atıldığınız işlerde başarı sizlerle olacak sadece biraz zaman ve sabır.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Kariyer ve iş ilişkilerinizin gündeme geleceği bir hafta sizleri bekliyor. Merkür retro olduğundan dolayı iş arkadaşlarınız ya da yöneticilerinizle bir takım sorunlar, anlaşmazlıklar ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. İşiniz ile ilgili bazı konularda zorlanma yaşyabilir, yeteri kadar iyi yapmadığınızı düşünebilirsiniz. Yeni bir şeyler üretip, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Kazançlarınızı dikkatli harcamanızda fayda var. Çünkü finansal anlamda zorlayıcı açılar mevcut. Gereksiz alışverişlerden, harcamalardan uzak durmalısınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Geçmişte tamamlandığınızı düşündüğünüz ancak yarıda kalmış konular ve kişiler bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Beklenmedik karşılaşamalar, mesajlar söz konusu olabilir. Canınız biraz bu duruma sıkılabilir. Bundan dolayı da kendinizi bunalmış, hayatta keyif alamayan biri olarak görebilirsiniz ancak geçici bir durum bu endişeniz olmanız. Önemli olan bu retro zamanlarında bir daha karşımıza çıkmaması için yarıda kalan, üstünü kapattığımız konuların farkında olup tamamen bitirmek veya tamamlamaktır. Ayrıca hayata karşı bakış açınızı değiştirdiğinizde ve frekansınızı yükselttiğinizde göreceksiniz ki bitiremediğim dediğiniz, hayatımdan çıkaramadığım dediğiniz insanlar ve ilişkiler bir bir kaybolup yepyeni insanların hayatınıza girdiğini göreceksiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İkili ilişkiler ve iletişim sorunlardan doğabilecek sorunların yoğun olduğu bir hafta sizleri bekliyor. Merkür ve Venüs retroda olduğundan olduğundan daha fazla geçmişe takılabilir, geçmiş konuları yeniden aklınıza getirebilir ve durduk yere hem kendi canınızı hem partnerinizin canını sıkabilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak durmak için özellikle sözlerimize ekstra dikkat etmenizde fayda var. Bir konu hakkında fikrinizi beyan ederken eleştirel olarak değil yapıcı sözcüklerle kendinizi ifade etmelisiniz. Acil ve öncelikli bir konu yok ise önemli görüşmelerinizi bir süre ertelemenizde fayda olacaktır. Keza yanlış anlaşılmalar yaşayabilir ve durduk yere olacak bir işinizi yokuşa sürebilirsiniz. Parasal konularsa eylül ortasına kadar dengeyi bulmakta zorlanabileceğiniz için dikkatli bir şekilde harcama yapmalı, bütçe planlaması yaparak ilerlemelisiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Aileniz, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin gündemde olacağı bir hafta sizleri bekliyor. İlişkileriniz de yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilir ve vereceğiniz tepkilerden dolayı bir karmaşa yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilir, kendinizi baskılanmış, kısıtlanmış ve bunalmış hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular retro ile birlikte yine gündeminize geliyor. Bu hafta sizleri biraz zorlayabilir, yaşadığınız stres hali hazırda süregelen sağlık sorunlarınızı tetikleyebilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Akışa kalmaya odaklanmayı ve kendinize zaman ayırmalısınız. Size iyi gelecek, kendi konfor alanınızda olacağınız zamanlar yaratarak bu haftayı daha sakin ve huzur içinde geçirebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz