27.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 8, 2024
spot_img
spot_img

Elon Musk’ın Dikkatini Çeken Milli Sporcumuz Sosyal Medyada Fırtına Estiriyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, başarıları ve atışlar sırasındaki duruşuyla dünya çapında büyük ilgi gördü. Ünlü milyarder Elon Musk’ın bile dikkatini çeken Dikeç, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Musk, milli sporcunun atış sırasındaki tavrını “Nice (Güzel)” ifadesiyle yorumladı ve Dikeç’in X hesabını takip etmeye başladı. Dikeç’in “Merhaba X” paylaşımı 26 milyondan fazla kişiye ulaştı, üç gün içinde 200 bini aşkın takipçi kazandı. Ayrıca, Dikeç’in Musk’a yönelik yaptığı “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersiniz?” mesajı da 36 milyon kez görüntülendi. Musk ise “İstanbul’u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden birisi.” cevabını vererek ilgisini ifade etti.

Musk, ayrıca Dikeç’in yapay zeka ile oluşturulmuş bir videosunu X platformunda paylaştı. Videoda, Dikeç’in atış yaptıktan sonra elindeki silahın bir içecek şişesine dönüştüğü görülüyor. Bu yaratıcı paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yusuf Dikeç, hem olimpiyatlardaki başarısı hem de sosyal medyadaki etkileşimleriyle Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.

Kaynak: Son Dakika

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz