Site icon Malta Haber

Eski sevgilisini yaralayan adam tutuklandı

Santa Luċija’dan 34 yaşındaki bir erkek, ilişkilerini sonlandırdıktan sonra eski kız arkadaşına tehdit içeren mesajlar ve telefon aramaları yağdırdığı iddiasıyla taciz suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

Erkek, Çarşamba günü Yargıç Joe Mifsud önünde hakim karşısına çıkarıldı ve kadını rahatsız etmek, ona hakaret etmek veya tehdit etmek, elektronik ekipmanı kötüye kullanmakla suçlandı. Ayrıca, kadını darp edip hafif yaralamak ve onun ön kapısına zarar vermekle suçlandı.

Erkek, ayrıca nükseden bir suçlamayla karşı karşıya kaldı.

Mahkemede, adamın eski kız arkadaşını önce telefon aramaları ve tehdit içeren mesajlarla kuşattığı, ardından onun kapısına Noel Arifesi’nde gelerek zorla içeri girdiği belirtildi.

Kadın, adamı dışarıda buldu ve ona kanepeye yatma izni vermemesinin ardından sanığın eve zorla girdiğini, binanın boyunca kendisini sürüklediğini söyledi. Ardından kollarına ve bacaklarına vurarak ona saldırdı ve boğmaya çalıştı.

Mağdur, polisi aramak için odasına saklandı, ancak adam kapı camını kırarak içeri girdi, kolu kırdı ve televizyon setini kırdı.

Mahkemede Savcı Audrey Micallef, polisin sanığı hemen bulamadığını, kayıtlı adresinde veya işyerinde bulamadığını söyledi.

Kadın, 19 Ocak’ta polise başka bir şikayette bulunarak saldırganın kendisine karşı bir dizi küfürlü telefon araması yaptığını bildirdi.

Adam suçlamaları reddetti.

Yargıç Joe Mifsud, suçlanan kişiye hitap ederek, “aşkın bir son kullanma tarihi olduğunu, bir ilişki başarısız olursa devam etmeniz gerektiğini, herkesin yeni birini bulduğunu çünkü hayat devam etmelidir” dedi.

Adam, tutuklu olarak alıkonuldu.


Kaynak: Newsbook Malta

Exit mobile version