21.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 6, 2024
spot_img
spot_img

EURO 2024’te Heyecan Dorukta: Ay-Yıldızlılar Bu Akşam Portekiz ile Kozlarını Paylaşacak!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’teki kritik ikinci maçında bu akşam Portekiz ile kozlarını paylaşacak. Saat 18.00’da başlayacak olan nefes kesen mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Alman hakem Felix Zwayer yönetimindeki maçta milliler, gruptaki liderliğini korumak için sahaya çıkacak. Gürcistan galibiyetiyle turnuvaya hızlı başlayan Ay-Yıldızlılar, Portekiz karşısında da puan veya puanlar hedefliyor.

İki takım arasındaki rekabette bugüne kadar oynanan 9 maçın 7’sini Portekiz kazanırken, millilerimiz sadece 2 galibiyet alabildi. Ancak bu iki galibiyet de özel maçlarda elde edildi. Resmi maçlarda Portekiz karşısında galibiyeti bulunmayan Ay-Yıldızlılar, bu akşam tarihi bir başarıya imza atmak istiyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç öncesi yaptığı açıklamada Portekiz’in güçlü bir rakip olduğunu ancak millilerin de kendi oyun planını sahaya yansıtarak galibiyete ulaşabileceğini söyledi. Montella, özellikle sabırlı olmanın ve topu kontrol etmenin önemine dikkat çekti.

Arda Güler’in durumu ise merak konusu. Montella, genç yıldızın ufak bir yorgunluğu olduğunu ve forma giyip giymeyeceğine maç saatinde karar verileceğini açıkladı.

Türk taraftarların büyük coşkusu da maç öncesi atmosferi ısıtıyor. Ancak Montella, takımın gerçeklere odaklanması ve Gürcistan maçını unutup Portekiz’e konsantre olması gerektiğini vurguladı.

Bu akşamki maç, EURO 2024’ün kaderini belirleyecek kritik bir mücadele olacak. Ay-Yıldızlılar, Portekiz engelini aşarak liderliğini sürdürebilecek mi? Heyecan dolu 90 dakika bizleri bekliyor!

Kaynak: TRT Haber

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz