Site icon Malta Haber

Fgura gaspçısı yakalandı!

Cospicua’dan 25 yaşındaki adam, Fgura’da üç soygun hırsızlığı olayıyla ilgili olarak gözaltına alındı. Polis, üç kurbanın Perşembe öğleden sonra Fgura’da yürürken birinin onları soyduğunu bildiren bilgileri Paola Polis Karakolu’na ilettiğini açıkladı.

45 yaşındaki bir kadın, Fgura’daki Triq Hompesch’teki bir ATM’den para çektikten sonra bir adamın yanına geldiğini ve parayı ondan kapıp kaçtığını polise bildirdi. Şüpheli, Triq il-Karmelitani’ye doğru koşarak uzaklaştı.

Triq il-Karmelitani üzerindeyken, şüpheli bir 74 yaşındaki bir adamın çantasına yaklaştı ve ardından bir 80 yaşındaki kadının elinden cep telefonunu aldı.

Üç kurban, polise şüphelinin bir tanımını verdi ve hemen aramalar başladı.

Aynı akşam saat 20.30 civarında, şüphelinin Triq il-Karmelitani üzerinde görüldüğü belirlendi ve polis tarafından gözaltına alındı.

Araştırmalardan, şüphelinin bir gün önce Fgura’daki Triq Mater Boni Consilii’de bir adama saldırdığını ve cüzdanını çaldığını ortaya çıktı.

Adam, sorgulanmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü ve cumartesi sabahı Yargıç Leonard Caruana’nın huzurunda mahkemeye çıkarılacak.


Kaynak: Newsbook Malta

Exit mobile version