Site icon Malta Haber

Gurbetçiye Karavanıyla Türkiye’ye Girişte 70 Bin Euro Ceza!

Hollanda’dan karavanıyla Türkiye’ye gelen gurbetçi Ahmet Lafçı, Kapıkule Sınır Kapısı’nda büyük bir ceza ile karşılaştığını iddia etti. İddiaya göre, Lafçı karavanında yaptığı değişiklikler nedeniyle 70 bin Euro ceza yedi. Bu iddiasını sosyal medya platformu X üzerinden paylaşan Lafçı, gönderisini saatler sonra kaldırdı.

“70 Bin Euro Ceza Kestiler”

İki ay önce tatil amacıyla Türkiye’ye gelen Ahmet Lafçı, karavanının içini Türkiye’de yaptırdıktan sonra dönüş yolunda Kapıkule Sınır Kapısı’nda durduruldu. Gümrük memurlarının yaptığı inceleme sonucunda, karavanın içindeki değişiklikler nedeniyle Lafçı’ya 70 bin Euro ceza kesildiği belirtildi.

“Her Şeyim Faturalı”

Ahmet Lafçı, bu büyük cezayı ödeyemeyeceğini belirterek yetkililerle tekrar görüştüğünü söyledi. Karavanını yaptırdığı yerin adresini ve tüm masrafların faturalı olduğunu yetkililere ileten Lafçı, cezanın 6 bin Euroya indirildiğini ve bu miktarı ödeyerek Kapıkule’den çıkış yaptığını ifade etti.

Paylaşımını Kaldırdı

Ahmet Lafçı, X hesabından yaptığı bu iddialı paylaşımı saatler sonra kaldırdı. Olay, sosyal medyada geniş yankı bulurken, birçok kişi konuyla ilgili yetkililerden açıklama bekliyor.

Detaylar için: Twitter bağlantısı

Kaynak: artı33

Exit mobile version