26.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak’tan Hostese Şiddet İddiası! THY Uçağında Şok Olay

Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferinde gerilim: Dilan Çıtak Tatlıses gözaltına alındı!

Türk Hava Yolları’nın TK2521 sefer sayılı Bodrum-İstanbul uçuşunda, İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bir kabin memuruna saldırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Airporthaber’in haberine göre, uçak inişe geçmeden önce yaşanan tartışma, kabin ekibi ve yolcular arasında büyük bir gerilim yarattı.

Hostese Saldırı İddiası

İddiaya göre, Bodrum’dan İstanbul’a seyahat eden ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, bir kabin memuruyla tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Çıtak’ın kabin görevlisine fiziksel müdahalede bulunduğu ileri sürüldü. Olayın ardından uçağın pilotu, durumu kuleye bildirdi.

Polis Havalimanında Hazır Bekledi

Uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yaptığında polis ekiplerinin uçağın kapısında beklediği öğrenildi. İddialara göre, Dilan Çıtak Tatlıses, uçaktan indirildikten sonra gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kabin memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yaşanan bu olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Dilan Çıtak Tatlıses’in avukatları tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Soruşturmanın seyrine göre yeni gelişmeler bekleniyor.

Kaynak: Karar

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz