Site icon Malta Haber

Identity Malta Artık Identitá: Kimlik Hizmetleri Yeniden Markalaşıyor

Devlet tarafından işletilen kimlik ve göçmenlik hizmetleri kurumu olan Identity Malta, Cumartesi günü yaptığı açıklamayla Identitá adı altında yeniden markalaştığını duyurdu. Kimlik kartları, pasaportlar, vizeler, ikamet belgeleri, tapu ve nüfus kayıtlarından sorumlu olan kurum, yeni adını Cuma akşamı düzenlenen özel bir etkinlikle tanıttı.

Identity Malta’nın turuncu ve mavi logosu artık yerini kırmızı bir gözetleme kulesi amblemi ve kısaltılmış Identitá ismine bıraktı.

Yeni logo, özgünlük, güvenlik ve yeniliği simgeliyor. Gözetleme kulesi ve parmak izi motifleri, Identitá’nın kimlik hırsızlığına karşı koruma ve online hizmetler sunma taahhüdünü temsil ediyor.

 

Ajansın CEO’su Mark Mallia, bu değişikliğin 10 yıllık bir yolculuğun simgesi olduğunu vurguladı. Mallia, “Hizmetlerimiz bu 10 yıl içinde büyük ölçüde genişledi, dolayısıyla bu yolculuktan sonra kuruma yeni bir kimlik vermek mantıklı oldu” dedi.

İçişleri Bakanı Byron Camilleri ise kurumun son 10 yılda hizmetlerini genişlettiğini ve daha verimli hale geldiğini belirtti. Identity Malta, 2014 yılında çeşitli ikamet ve kimlik hizmetlerini bir araya getiren bir kurum olarak kuruldu. Bu süre zarfında yeni kimlik kartları ve pasaportların piyasaya sürülmesi, resmi belgelerde X cinsiyet işaretlerinin kullanılması gibi önemli adımların yanı sıra birçok hizmetini dijitalleştirdi.

Kaynak: Times Of Malta

Exit mobile version