28.9 C
Malta
Çarşamba, Ağustos 28, 2024
spot_img
spot_img

Kocası Cinsiyet Değiştirip Kadın Oldu: Artık Çocuklarının İki Annesi Var!

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan Shaye Scott, üç çocuk sahibi olduktan sonra cinsiyet değiştirme kararı aldı. Eşinin bu radikal kararını anlayışla karşılayan Amanda Scott, evliliklerine devam etme kararı aldı. Shaye Scott, 39 yaşında geçirdiği bir dizi operasyonla kadın oldu, bu süreçte eşi de onu bir an olsun yalnız bırakmadı.

2006 yılında Amanda Scott ile evlenen Shaye Scott, 2012, 2014 ve 2018 yıllarında üç çocuğunu kucağına aldı. Yıllar süren evlilikten sonra Shaye Scott, cinsiyet değiştirme kararı aldı ve bu süreçte eşinden tam destek gördü. 2023 yılında hormon replasman tedavisi ve yüz feminasyonu gibi operasyonlar geçiren Shaye Scott, kadın olarak yeni bir hayata başladı.

Çocuklarının da bu süreçte babalarının cinsiyet değişikliğine uyum sağladığı görüldü. Ailenin en büyük çocuğu, artık babasına “anne” demeye başladı. Çiftin diğer iki oğlu ise hala baba demeye devam ediyor. Scott ailesi, bu yeni hayatlarını sosyal medya üzerinden sık sık paylaşarak, mutlu aile anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Yeni Hayatlarıyla Dikkat Çekiyorlar

Scott ailesinin cinsiyet değişikliği sonrası yaşamları, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir yankı uyandırdı. Eşini bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan Amanda Scott ve Shaye Scott’un hikayesi, farklı tepkiler alsa da çift, yeni hayatlarına mutlu bir şekilde devam ediyor.

Kaynak: Son Dakika

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz