Site icon Malta Haber

Lunapark Malta Yarın Açılıyor: Eğlence Dolu Anlar Sizi Bekliyor!

Malta’nın en yeni eğlence merkezi Lunapark Malta, Ta’ Qali’deki Craft Village yakınında yarın kapılarını açıyor. Heyecan verici yeni oyuncaklar ve etkinliklerle dolu Lunapark Malta, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Lunapark Malta, büyük açılışına sadece 1 gün kala heyecanı dorukta yaşatıyor. Yarından itibaren her gün 17.00 ile 24.00 saatleri arasında açık olacak olan lunapark, ziyaretçilerini yepyeni oyuncaklarla karşılayacak.

Ta’ Qali’deki Craft Village yakınında bulunan Lunapark Malta, eğlenceyi seven herkesi bekliyor. Adrenalin tutkunları için heyecan dolu anlar yaşatacak yeni oyuncakların yanı sıra, ailecek keyifli vakit geçirilebilecek birçok etkinlik de lunaparkta yer alıyor.

Lunapark Malta yetkilileri, açılışa özel sürprizlerin de olacağını belirterek, tüm Malta halkını bu eğlence dolu dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Lunapark Malta, Ta’ Qali’deki Craft Village yakınında yarın kapılarını açıyor. Heyecan verici yeni oyuncaklar ve etkinliklerle dolu Lunapark Malta’yı kaçırmayın!

Kaynak: Facebook

Exit mobile version