Site icon Malta Haber

Malta Start-Up Festival 2024 İçin Geri Sayım Başladı!

Malta’nın en dinamik etkinliklerinden biri olan Startup Festival Malta, 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Ta’ Qali’deki Malta Fuarlar ve Kongre Merkezi’nde (MFCC) gerçekleşecek. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan festival, start-up dünyasının en parlak zihinlerini bir araya getirerek, girişimcilik ekosistemini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Festival, girişimcilere, yatırımcılara ve teknoloji meraklılarına en yeni trendleri ve yenilikleri keşfetme fırsatı sunacak. Katılımcılar, FinTech, Dijital Oyunlar, VR/AR, Metaverse, Medikal Kenevir, Biyoteknoloji, MedTeknoloji ve Mavi Ekonomi gibi çeşitli sektörlerde çığır açan teknolojilerle tanışma şansını yakalayacaklar.

Festivalin kalbi, girişimciler ile potansiyel yatırımcılar ve iş ortakları arasında 500’den fazla görüşmeye ev sahipliği yapan Dealroom alanı olacak. Start-up’lar, projelerini sunarak yatırım arayacak ve sektör liderleri ile değerli ilişkiler kurma fırsatını bulacaklar. Geçtiğimiz yıllarda 55 stand ve 1800’den fazla kayıtlı katılımcı ile büyük ilgi gören etkinlik, bu yıl daha da büyük ve iddialı olacak.

Bu yılki festivalin dikkat çeken özelliklerinden biri de genişletilmiş sergi alanı ve bedeni ve zihni besleyecek mindfulness alanı. Ayrıca, uluslararası ünlü konuklar tarafından verilecek ana konuşmaların yanı sıra, girişimcilere yönelik özel olarak hazırlanmış pratik atölye çalışmaları da düzenlenecek.

Malta Enterprise tarafından desteklenen bu etkinlik, yerel ve uluslararası iş dünyasından birçok katılımcının ilgisini çekecek. Festival, özellikle startup ve scale-up firmalarının, yerel ve uluslararası melek yatırımcılar ile risk sermayesi fonlarından yatırım bulmak için büyük bir fırsat sunacak.

Startup ekosisteminin dinamizmini ve yenilikçiliğini sergileyecek olan Startup Festival Malta 2024 için şimdiden takviminizi işaretleyin!

Exit mobile version