32.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 8, 2024
spot_img
spot_img

Marsaskala’da, Noel köyü Maltalıları eğlenceye davet ediyor

18 Aralık 2021

Marsaskala Aile Parkı, eğlenceli aktiviteler ve Noel etkinliklerinin sunulduğu bir Noel köyüne  dönüştürüldü. Maltalı sanatçıların her gün farklı eğlenceler sunduğu Noel köyü 30 Aralık’a kadar halkın ziyaretini bekliyor.

Malta Parklar’ın (Parks Malta) Parkta Noel etkinlikleri dün başladı. Marsaskala Aile parkı bu yıl ki Noel festivalinde Noel Baba’nı Mağarası gibi çeşitli cazibe merkezlerinin yanında ünlü Maltalı sanatçıların günlük olarak farklı eğlenceler sunduğu Noel köyüne dönüştürüldü.

Yerel zanaat ürünlerinin satın alma fırsatlarının yanında L-Istrina’ya yapılacak bağışlar karşılığı kendi Noel süslerini kişiselleştirme fırsatlarının da vatandaşa sunulduğu Noel köyü 17 Aralık ve 30 Aralık tarihleri arasında her gün 17:00-23:30 saatleri arasında açık olacak.

Enerji, Girişim ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Miriam Dalli, etkinliğin aynı zamanda yerel işletmeleri ve sanatçıları desteklemek için bir fırsat olduğunu belirterek, “Festival sezonu, işletmelerimizi ve yerel yetenekleri desteklemek için bir fırsat.  Maltalı sanatçıların eserlerini sergilediğini ve bu parkta aileleri ve dostları eğlendirdiğini görmek bizleri memnun ediyor” dedi.

The Malta Independent

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz