Site icon Malta Haber

MediaMarkt’tan Akıllı Telefon Kiralama Hizmetine Büyük İlgi

Teknoloji Her An Yanınızda: Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti Nedir?

Sürekli yenilenen teknoloji dünyasında, en yeni akıllı telefonlara sahip olmak artık çok daha kolay. Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti, en güncel cep telefonlarını esnek ödeme seçenekleriyle 24 aya kadar kiralama imkanı sunuyor. Böylece, teknolojiyle her an uyum içinde olabilir, en son cihazların konforunu yaşayabilirsiniz.

Nasıl Kiralanır?

Türkiye genelindeki tüm MediaMarkt mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama Hizmetinden yararlanabilirsiniz. Mağazalarımızda size en uygun ödeme planını seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri Neler?

Kiralamak istediğiniz akıllı telefonu, kredi kartıyla 12 taksitle ya da anlaşmalı banka finansmanıyla 12 veya 24 ay vadeli ödeme seçenekleriyle kiralayabilirsiniz.

Kiralanan Telefonlar Sıfır Mı?

Evet, kiraladığınız tüm akıllı telefonlar sıfır ve üretici garantisinde olan cihazlardır. Ürünün kutusu ilk kez sizin kiralama işleminiz sırasında açılır, böylece tamamen yeni bir cihaz kullanmanın keyfini çıkarırsınız.

Akıllı Telefon Kiralama Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

Asistan Hizmeti:

Kiraladığınız cihazla ilgili her türlü konuda Smart Kirala Asistan Hizmeti’nden destek alabilirsiniz.

Hasar Karşılama:

Kiralama süresi boyunca cihazınızda oluşabilecek tüm hasarlar, cihaz bedelinin %70’ine kadar hizmet paketi kapsamında karşılanır. Ayrıca, üretici garantisi dışında kalan onarımlar da bu hizmetin bir parçasıdır.

İkame Cihaz:

Cihazınız arıza yaparsa, onarım süresi boyunca kullanabilmeniz için işletim sistemine eşdeğer bir ikame cihaz size temin edilir.

Ekran Koruma ve Kılıf Hizmeti:

Kiraladığınız cihaz için ekran koruma uygulaması yapılır ve koruyucu kılıf sağlanır. Kiralama süresi boyunca yıpranan ekran korumalarınızı mağazalarımızda ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz.

Yenilenmiş Cihaz Satın Alma veya Teslimat Bonusu Fırsatı:

Kiralama süresi sonunda cihazınızı sözleşmeye uygun teslim ederseniz, Teslimat Bonusu kazanırsınız. Bu bonusu nakit olarak alabilir ya da Yenilenmiş Cihaz satın alımlarında indirim kuponu olarak kullanabilirsiniz. Yenilenmiş cihazlar, tüm fonksiyonları test edilmiş, tamamen çalışır durumda ve 12 ay garantili ürünlerdir.

Teknolojiye her zaman bir adım önde başlamak için Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti sizi bekliyor!

Kaynak: MediaMarkt

Exit mobile version