Site icon Malta Haber

Mrieħel’de E-Scooter Sürücüsüne Çarpan Araç, Sürücüyü Yaralayarak Olay Yerinden Kaçtı!

Birkirkara, Triq l-Imdina’da Pazar öğlen saatlerinde gerçekleşen bir olayda, 41 yaşındaki bir adam bir aracın çarpması sonucu ciddi şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Tanıkların ellerindeki bilgileri polise iletmeye teşvik etmek için Facebook’a başvurdukları ifade edildi.

Malta polisi, Finlandiya’dan gelen 41 yaşındaki bir adamın e-scooter kullanırken bir aracın çarptığını ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Sürücü, işine gitmek için yola çıkmıştı ve trajik olay işyerinin çok yakınında Pazar günü saat 11:45 sularında meydana geldi.

Olay yerinde bulunan yayaların tüm detayları gözlemleyerek yardım çağrısında bulunmaları üzerine yaralanan adam hemen Mater Dei Hastanesi’ne götürüldü.

Bir tanık, beyaz bir Toyota Belta’nın sürücüye çarptıktan sonra kaçtığını ve güneşin altında yaralı sürücüyü terk ettiğini ifade etti. Tanık daha sonra Facebook üzerinden halka çağrı yaparak ellerindeki tüm bilgileri polise iletmelerini istedi.

Polis yetkilileri, sürücünün ciddi şekilde yaralandığını doğruladı ve Nöbetçi Yargıç Nadine Lia tarafından bir soruşturma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Exit mobile version