22.9 C
Malta
Cumartesi, Ekim 19, 2024
spot_img
spot_img

Netanyahu’nun Evi İHA Saldırısıyla Hedef Alındı!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Kayserya’daki özel tatil evi, Lübnan’dan fırlatılan bir insansız hava aracı (İHA) tarafından hedef alındı. Saldırının, Hizbullah’a ait olduğu iddia edilen bir İHA ile gerçekleştirildiği bildirildi. İsrail hükümeti, saldırıyla ilgili tüm yerel basın organlarına yayın yasağı getirdi.

Üç İHA Ateşlendi, Biri Netanyahu’nun Evi Yakınını Vurdu

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’dan İsrail topraklarına üç İHA’nın ateşlendiği ve bunlardan birinin Kayserya’daki bir binaya isabet ettiği belirtildi. Aynı zamanda, saldırı sırasında herhangi bir uyarı sireninin çalmadığı bildirildi.

Netanyahu’nun hükümet sözcüsü ise yaptığı resmi açıklamada, başbakanın evine doğru bir İHA’nın fırlatıldığını doğruladı. Açıklamaya göre, saldırı sırasında Netanyahu ve eşi evde bulunmuyordu ve herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Lübnan’dan Gelen Tehdit: İHA’lar İsrail’i Vurdu

Sabahın erken saatlerinde başlayan saldırılar, Taberiye ve çevresini de hedef aldı. İsrail ordusu, Lübnan’dan fırlatılan iki İHA’yı düşürdüğünü iddia etti ve roket kalıntılarının Celile Denizi’ne düştüğünü bildirdi.

Netanyahu’nun evini hedef alan bu saldırı, bölgede gerilimin tırmanmasına yol açarken, İsrail’in olayla ilgili nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak: NTV

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz