27.9 C
Malta
Cuma, Ağustos 9, 2024
spot_img
spot_img

Pegasus’tan Büyük Fırsat: Yurt Dışı Uçuşlarında 19€ + Vergilerden Başlayan İndirimli Biletler!

Pegasus, yurt dışı seyahatlerinde büyük bir kampanya başlattı. 1 Eylül – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında, seçili yurt dışı hatlarında Light Paket biletleri 19€ + vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kampanya Detayları

Kampanya, sadece belirtilen yurt dışı uçuş hatlarındaki seçili uçuşlar için geçerli olup, Light Paket sınıfında toplam 50.000 adet koltukla sınırlıdır. Bu özel fiyatlar, güzergah, tarih ve saate göre değişiklik gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Pegasus BolBollular, %30 indirimli koltuk seçimi fırsatından da faydalanabilirler.

Bilet Satın Alma ve Geçerlilik

8-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında satın alınan indirimli biletler, yalnızca Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden temin edilebilecek. Ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek seçimi, ek bagaj gibi) ve paketler toplam taşıma ücretine ek olarak ücretlendirilecektir.

Bu büyük fırsattan yararlanmak için acele edin ve indirimli biletlerinizi hemen alın! Pegasus’un sunduğu bu cazip kampanya ile hayalinizdeki yurt dışı seyahatini şimdi planlayın.

Kampanya Teklifi:

– Satın Alma Tarihleri: 8-9 Ağustos 2024

– Uçuş Tarihleri: 1 Eylül – 31 Ekim 2024

– Geçerli Hatlar: Belirtilen yurt dışı hatları

– Fiyat: 19€ + vergilerden başlayan fiyatlar

– Koltuk Sayısı: Sınırlı sayıda (50.000 adet)

– Satış Kanalları: Pegasus İnternet Sitesi ve Mobil Uygulaması

Daha fazla bilgi ve bilet satın almak için [Pegasus İnternet Sitesi](http://www.flypgs.com) veya Pegasus Mobil Uygulaması’nı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Hürriyet

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz