Site icon Malta Haber

Penti, Malta’daki İkinci Mağazasını Açtı: Türkiye-Malta Ticari İş Birliği Büyüyor

Türkiye’nin önde gelen iç giyim ve çorap markalarından Penti, Malta’daki ikinci mağazasını Plaza alışveriş merkezinde açtı. Açılışa Türkiye’nin Valetta Büyükelçiliği de katıldı.

Türk markalarının yurtdışındaki başarıları artmaya devam ediyor. Penti, Malta’daki ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirerek bu başarı hikayesine bir yenisini ekledi.

Türkiye’nin Valetta Büyükelçiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açılışı duyurdu. Paylaşımda, “Ünlü Türk markalarından Penti’nin Malta’daki ikinci şubesi olan Plaza alışveriş merkezi mağazasının açılışını yaptık. Türkiye-Malta ticari ortaklığının güzel örneklerinin artmasından memnuniyet duyuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Penti’nin Malta’daki ilk mağazası 2022 yılında Bay Street alışveriş merkezinde açılmıştı. Markanın yeni mağazası ise Plaza’da yer alıyor. Böylece Penti, Malta’daki varlığını güçlendirerek daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Penti’nin Malta’daki ikinci mağazasının açılması, Türkiye ile Malta arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Valletta Büyükelçiliği Facebook sayfası 

Exit mobile version