31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

Sokak Kedisini Öldürmekle Yargılanan Mallia’nın Kefalet Talebi Reddedildi

Marsa’da bir kediyi acımasızca vurarak öldürmekle suçlanan 24 yaşındaki Clyde Mallia’nın kefalet talebi reddedildi. Għaxaq’ta ikamet eden Mallia, görgü tanıkları tarafından kayda alınan olayda hayvana işkence yapmakla suçlanıyor.

1 Haziran’da meydana gelen olayda, Mallia’nın sokakta yürüyen savunmasız bir kediye arabasının içinden ateş ettiği iddia ediliyor. Polis, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtları sayesinde Mallia’yı tespit etti.

Mallia’nın evinde yapılan aramada, cinayette kullanılan silah bulunamamış olsa da çok sayıda mermi ve saçma ele geçirildi. Öldürülen kedinin vücudundan çıkarılan mermilerin, Mallia’nın evinde bulunanlarla aynı olduğu belirlendi.

Zanlı, yasadışı silah bulundurmak, hayvanlara işkence etmek ve öldürmek gibi birçok suçlamanın yanı sıra ehliyetsiz ve sigortasız araç kullanmaktan da yargılanıyor. Mallia, daha önce de kefalet şartlarını ihlal ettiği için sabıkası bulunuyor.

Savcılık, delillerin karartılması ve tanıkların baskı altına alınması ihtimaline karşı Mallia’nın tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme de bu talebi kabul ederek kefalet başvurusunu reddetti.

Kaynak: Newsbook.com.mt

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz