27.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Tal-Barrani Yolu’nda Patlayan Su Borusu, 4 Bölgede Su Kesintisine Neden Olacak

Malta, kuraklığıyla bilinen bir ada ülkesi olmasına rağmen, dün yaşanan olay adeta bir taşra selini andırdı. Tal-Barrani Yolu’nda meydana gelen su borusu patlaması sonucu cadde adeta bir nehre dönüştü.

Söz konusu patlamanın altyapı çalışmalarından kaynaklandığı belirtilirken, bölgedeki su akışı oldukça şiddetli oldu. Bu durum, Tarxien, Paola, Luqa ve Marsa bölgelerinde yaşayan binlerce kişiyi etkiledi. Su kesintisinin yaşandığı bölgelerde halk büyük sıkıntı yaşadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yolların tamamen su altında kaldığı, araçların yarısına kadar battığı görüldü. Bu dramatik görüntüler, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Su ve Kanalizasyon Şirketi (WSC), durumu kontrol altına almak için hızla çalışmalara başladı. Ekipler, arızanın giderilmesi için yoğun çaba sarf etti. Şirket, akşam saatlerine kadar su hizmetinin normale döneceği konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

Bu beklenmedik su baskını, Malta’da yaşayanları büyük şok içerisine düşürdü. Kuraklıkla mücadele eden bir ülkede böyle bir olayın yaşanması, kamuoyunda endişelere neden oldu. Yetkililerin altyapı çalışmalarını daha dikkatli yapması gerektiği yönünde tepkiler yükseldi.

Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz