25.9 C
Malta
Pazar, Eylül 1, 2024
spot_img
spot_img

THY’den İç Hat Uçuşlarında İkram Düzenlemesi: Sıcak Yerine Soğuk Sandviç Dönemi Başlıyor

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarındaki ikram servisine yönelik yeni bir düzenlemeye gidiyor. Özellikle kısa mesafeli uçuşlarda bazı yolcuların ikram hizmetinde yaşadığı sorunları çözmek amacıyla, THY ve Turkish Do&Co kısa süre önce deneme amaçlı soğuk sandviç servisi üzerine çalışmalara başlamıştı. Yapılan denemelerin ardından, kısa mesafeli iç hat uçuşlarında ekonomi sınıfında artık sıcak sandviç yerine soğuk sandviç dağıtılması kararlaştırıldı.

Yeni Uygulama Hangi Hatlarda Başlayacak?

Yeni ikram düzenlemesi, İstanbul çıkışlı ve varışlı birçok iç hat uçuşunu kapsıyor. Soğuk sandviç servisi yapılacak hatlar ise şöyle:

– Edremit

– Kütahya Zafer

– Kastamonu

– Denizli

– Zonguldak

– Sinop

– Merzifon

– Isparta

– Gazipaşa

– Dalaman

– Bodrum

– Ankara (3 Eylül’den itibaren)

– Antalya (3 Eylül’den itibaren)

– İzmir (10 Eylül’den itibaren)

Özel İkram Detayları

THY’nin yaptığı yeni düzenlemeye göre, özellikle Kütahya Zafer ve Edremit uçuşlarında soğuk sandviçin yanı sıra sadece kapalı kutuda meyve suyu ve su ikramı yapılacak. Bu uygulama ile ikram sürecinin hızlandırılması ve yolcu memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Bu değişiklikle birlikte Türk Hava Yolları, kısa mesafeli uçuşlarda daha pratik ve kolay bir ikram sistemi sunarak hizmet kalitesini iyileştirmeyi amaçlıyor. Yolcular, yeni ikram düzenlemesi sayesinde uçuşlarında daha hızlı ve sorunsuz bir deneyim yaşayacak.

Kaynak: HavaSosyalMedya

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz