25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Türk Restaurant Zinciri Kebab Factory, Best Fast Food ödülüne layık görüldü

Restoran dünyasına rehberlik eden arama platformu Restaurant Guru, Kebab Factory Msida’ya Best Fast Food in Msida ödülü verdi.

Yemek yenebilecek en iyi yerleri bulmayı kolaylaştıran Restaurant Guru’nun Malta Msida’da tavsiye ettiği en iyi fast food restoranı Kebab Factory oldu.

Türk mutfağının zengin lezzetlerini sunarak adından söz ettiren ve Malta’da yaşayan Türklerin büyük bir rağbet gösterdiği Kebab Factory, namını Best Fast Food in Msida ödülüyle taçlandırdı.

Özgün Türk tatlarını modern sunumlarla buluşturan Kebab Factory, lezzet anlayışı ve kaliteli hizmetiyle uluslararası bir platformda başarısıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Malta’da 5 ayrı noktada hizmet veren Türk restoran zinciri Kebab Factory, Türk yemek kültürü ve kahvaltısının Malta’daki tanıtımına büyük katkı sunuyor.

Restoranlar hakkında kapsamlı bilgi sağlayarak kullanıcılara rehberlik eden bir wiki+meta arama platformu olan Restaurant Guru; misafirlerin yorumları, menü seçenekleri ve fotoğraflarla restoranlar hakkında bilgi sunarak insanların doğru seçim yapmasına yardımcı oluyor. Michelin, Frommer’s, Zagat, Zomato, Yelp, Google, Foursquare ve Facebook gibi popüler ajanslara göre derecelendirmeler sağlayarak, kullanıcıların kendi şehirlerinde veya seyahat sırasında en iyi restoranları keşfetmelerine olanak tanıyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz