Site icon Malta Haber

Türk teslimat girişimi Salute Market Malta’da opreasyonlarına başladı

Yerli teslimat girişimi Salute Market global operasyonlarının ilk ayağı olarak Malta’da faaliyetlerine başladı. Ürün skalasında Türk, Balkan ve Arap mutfağının seçkin lezzetlerine yer veren girişim iPhone ve Android kullanıcıları için Apple Store ve Play Store’da yerini aldı.

Yakın zamanda Bolt Food ile de işbirliğine giden Türk girişimi, başta Türk ürünleri olmak üzere Balkan ve Arap mutfağının seçkin ürünlerini Malta halkı ile buluşturmak istiyor.

Almanya, Arnavutluk ve Karadağ’da yürütmeyi planladığı global ölçekteki teslimat operasyonunun ilk ayağı olarak Malta’yı seçen şirket, çok sayıda teslimat girişimine ev sahipliği yapan Malta dinamiklerinin önemli olduğunu, Malta tecrübesinin bir pilot bölge olarak diğer ülke operasyonlarına da tecrübe aktaracağını belirtiyor.

Malta Haber’e konuşan şirketin kurucu ortaklarından Ziyahan Albeniz “Global çapta bir operasyona Malta’dan başlamak çok mantıklı. Zira Malta bir çok teslimat girişimine ev sahipliği yapıyor. Pandemi sonrası adanın ekonomik anlamda en önemli payandası teslimat şirketleri oldu. Ada halkı teslimat girişimlerine teveccüh göstermeye devam ediyor. Burası bir anlamda bizim için pilot bir bölge. Ama sadece bu kadar da değil, kendi adıma beş yıldır sakini olduğum bu adaya, burada yaşayan hemşehrilerimize de bir gönül borcumuz olduğunu düşünüyorum. Malta halkını ve buradaki Türk toplumunu uygun fiyat ve kaliteli ürün ile buluşturmak bir anlamda vefa borcumuz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version