26.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 9, 2024
spot_img
spot_img

Türkiye, Uluslar Ligi’nde İlk Galibiyetini Arıyor

Montella yönetiminde Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansıyla adından söz ettiren A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’ne istediği başlangıcı yapamadı. B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında Galler deplasmanında golsüz beraberlikle sahadan ayrılan milliler, ikinci maçında İzlanda’yı konuk edecek. Ay-yıldızlılar, İzmir’de oynanacak bu karşılaşmada ev sahibi avantajını kullanarak gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Barış Alper Yılmaz Cezalı

Galler mücadelesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Vincenzo Montella, İzlanda karşısında hücum hattında kimin görev alacağı konusunda önemli bir karar vermek zorunda kalacak.

Türkiye – İzlanda Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

A Milli Takım, İzlanda ile 9 Eylül Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maç, saat 21.45(Malta saati: 20:45)’te başlayacak ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Montella yönetimindeki milliler, İzlanda karşılaşmasında galip gelerek grup liderliği yolunda kritik bir adım atmayı hedefliyor.

Millilerin Uluslar Ligi Maç Programı

İzlanda maçıyla birlikte 5 maçlık grup serüvenine devam edecek olan Türkiye’nin, Uluslar Ligi’ndeki maç programı şöyle:

– 11 Ekim / 21:45(Malta saati: 20:45)- Türkiye – Karadağ

– 14 Ekim / 21:45(Malta saati: 20:45)- İzlanda – Türkiye

– 16 Kasım / 20:00(Malta saati: 19:00)- Türkiye – Galler

– 19 Kasım / 22.45(Malta saati: 21:45)- Karadağ – Türkiye

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi’nde başarılı bir performans sergileyerek puan sıralamasında ilk sırayı hedefliyor. Montella ve öğrencileri, kalan maçlardan maksimum puan alarak hedeflerine ulaşmak istiyor.

Kaynak: NTVSpor

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz