Site icon Malta Haber

Uber Balon ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına Özel Yolculuk

Kapadokya’dan havalanan Uber Balon, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel bir deneyimle kutluyor. Uber, dünya genelinde bir hedef olarak kabul edilen ve UNESCO Dünya Mirası Göreme Milli Parkı’nda gerçekleştirilen bu eşsiz balon yolculuğunu, Uber uygulaması üzerinden kolayca ulaşılabilir hale getiriyor.

Uber Balon ile Kapadokya’da unutulmaz bir yolculuğu uygulama üzerinden rezerve edebilirsiniz. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak için 100 şanslı kişiye Uber tarafından hediye edilecek.

Uber Balon yolculukları, kişi başı sabit bir ücretle sunulmakta ve 23 Ekim ile 19 Kasım arasında dört hafta boyunca kullanılabilir.

Uber Balon’u rezerve etmek için:

1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin.

2. Uygulamayı açın ve ana ekranda ‘Rezervasyon’ simgesini seçin.

3. Bulunduğunuz otelin adresini giriş yaparak Kapadokya’yı hedef olarak seçin.

4. Kalkış tarihinizi ‘Reserve’ seçeneği ile belirleyin. Kalkış saati otomatik olarak 06.00 olarak ayarlanacaktır. Tüm Uber Balon rezervasyonları, yolculuktan 12 saat öncesine kadar tamamlanmalıdır.

5. İlk dört yolcudan biri olursanız, yolculuğunuzu ücretsiz yapabilirsiniz. Aksi takdirde, indirimli bir ücretle veya başka bir tarihe rezervasyon yaparak yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

6. Onaylandıktan sonra, Uber Balon sürücüsü sizinle iletişim kuracak ve detayları düzenleyecektir.

7. Rezervasyon gününde, otelinizden alınacak ve Uber Balon kalkış noktasına götürüleceksiniz.

8. Yolculuğunuzun sonunda otelinize geri getirileceksiniz.

Uber Balon ile tek bir dokunuşla eşsiz bir yolculuğun tadını çıkarın.

Exit mobile version