Site icon Malta Haber

Uber tüm seçenekleriyle artık Malta’da!

Uber XL, 8 yolcuya kadar birlikte seyahat etme fırsatı sunacak; Uber Comfort, daha üst düzey bir araç ve ekstra diz mesafesi ile daha konforlu bir yolculuk sunacak

09 Haziran 2022

Uber Malta’da dün itibariyle kullanıma sunuldu. Uber XL ve Uber Comfort ile birlikte ünlü UberX hizmeti artık Malta’daki tüm müşteriler tarafından kullanılabilir.

Alf Mizzi and Sons ile yapılan ortaklık ile Uber’in Malta’ya gelişinin kullanıcı ve sürücüler için getireceği hareketlilik ile tüm ulaşım sistemine değer katacağı belirtildi.

Uber hizmeti mevcut olmadığı halde 2021 yılında Malta’da uygulama 10 bin kez açıldığına dikkat çeken şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Verilerimiz, özellikle turizm sezonunda Malta’da Uber’e güçlü bir talep olduğunu gösteriyor. Bu nedenle uygulamayı Malta’da  başlatmaya karar verdik ve bunu Alf Mizzi and Sons gibi bir ortakla yapmaktan mutluluk duyuyoruz”denildi.

Yolcular, UberX’in sürücü, arabanın modeli hakkında bilgi edinme ve ücreti önceden bilme, seyahat rotasını görüntüleme ve UberX’in tüm özelliklerinden yararlanabilecek.

Kullanıcılar, anonimleştirme sayesinde telefon numaralarını paylaşmadan iletişim kurabilecek ve güvenlik açısından yolcular Uber güvenlik araç setine erişme ve ihtiyaç durumunda yardım alma olanağına sahip olacaklar.

Ayrıca Uber XL, 8 yolcuya kadar birlikte seyahat etme fırsatı sunacak; Uber Comfort, daha üst düzey bir araç ve ekstra diz mesafesi ile daha konforlu bir yolculuk sunacak.

Malta Daily

 

Exit mobile version