Site icon Malta Haber

Uyuşturucu Ticareti Yapan 3 Kişi Gözaltına Alındı

Malta Polisi, uyuşturucu ticareti şüphesiyle üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında, yaşları 44 ve 40 olan iki İtalyan ile 40 yaşındaki bir Arnavut şahıs bulunuyor.

Yapılan açıklamada, polisin Pazar günü yaptığı operasyon sonucunda söz konusu üç kişiyi organize suç örgütüne üye olmaktan ve uyuşturucu ticareti yapmaktan şüpheli olarak gözaltına aldığı belirtildi. Cumartesi sabahı ise 44 yaşındaki İtalyan şüphelinin kullandığı aracın takibe alındığı ve durdurulduğu ifade edildi.

Polis ekipleri araçta yaptıkları aramada, tahmini piyasa değeri 1,3 milyon Euro olan on paket kokain olduğuna inandıkları on kilo madde ele geçirdi. İkinci bir operasyon ise Ħal Qormi bölgesinde gerçekleştirildi ve diğer iki şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturmayı yargıç Claire Stafrace Zammit, yürütüyor. Polis ise olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatmış durumda.

Üç zanlının önümüzdeki günlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayla ilgili detaylar geliştikçe kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecek.

Exit mobile version