12.9 C
Malta
Cumartesi, Şubat 8, 2025
spot_img
spot_img

Valletta’da Alkol Hırsızlığı Yapan Evsiz Adam 2 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

8 Şubat 2025

Valletta’da bir mağazadan toplam değeri 34 Euro olan alkol çalan 50 yaşındaki evsiz bir adam, suçunu itiraf etmesinin ardından 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Çarşamba günü Republic Street üzerindeki bir dükkânda meydana geldi. Sabdi Hamad Mohammed isimli şahıs, mağazadan dört şişe alkol çaldıktan kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Müfettiş Elisia Schembri’nin verdiği bilgilere göre, Valletta polisinin şüpheleri, adamın iki şişe alkol taşıdığını fark etmeleriyle başladı. Polis, şüpheliye durmasını söyledi ancak adam, taşıdığı şişeleri yere atarak kaçmaya çalıştı. Buna rağmen polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Sabdi Hamad Mohammed, basit hırsızlık ve polisin emirlerine karşı gelme suçlamalarıyla mahkemeye çıkarıldı. Suçlamaları kabul eden Mohammed, Yargıç Giannella Camilleri Busuttil tarafından 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sanığın savunmasını, mahkeme tarafından atanan avukat Yanica Barbara Sant üstlendi.

Kaynak: Newsbook.com.mt

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz