29.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

Valletta’da Muhteşem Bir Yılbaşı Partisine Hazır Olun

2024’e geri sayım başladı ve sizin için heyecan verici bir haberimiz var!

Milli Miras, Sanatlar ve Yerel Hükümet Bakanı Owen Bonnici, Jason Micallef tarafından başkanlık edilen Valletta Kültür Ajansı (VCA) işbirliğiyle, uzun zamandır beklenen Valletta’daki Yılbaşı kutlamasının detaylarını duyurmaktan heyecan duyuyor!

“Birkaç hafta içinde yılın sonuna yaklaştıkça, Valletta’da, 2023’ü muazzam bir kapanışla tamamlamak ve yeni yıla büyük kutlamalarla giriş yapmak için tam gazda hazırlıklar sürüyor.” Bakan Bonnici dedi.

Bakan, önümüzdeki etkinliğin büyüklüğünü vurgulayarak, bu etkinliği, “Noel kutlamaları sırasında gerçekleşen en büyük ulusal toplanma” olarak nitelendirdi. “Katılımcı sayısı 50.000’in üzerinde ve bu, çeşitli seçkin yerel sanatçılardan yüksek düzeyde performanslarla dolu canlı bir atmosfer yaratacak, şüphesiz 2023 yılının mükemmel bir kapanışını işaretleyecek.” şeklinde konuştu.

“Valletta, bir kez daha adadaki en büyük ücretsiz Yılbaşı kutlamasının kalbi olacak. Herkesi bize Katolun ve kendilerini müzik ve neşe dolu neşeli bir atmosfere bırakmaya davet ediyoruz.” Jason Micallef, VCA Başkanı, ekledi.

“Katılımcılar, sevinç ve müzikle dolu hoş bir atmosferin tadını çıkararak kutlamalara katılmaya teşvik ediliyor. Birlikte, mevcut yılı güzel bir şekilde uğurlayalım ve yeni yıla sıcaklık ve kutlama ile girelim.” diye ekledi Micallef.

Etkinliği ev sahipliği yapacak isimler arasında Ron, Taryn Mamo Cefai ve Keane Cutajar yer alacak. Gece, etkileyici Lara ve Jukeboys grubu ile başlıyor. Ama bekleyin, daha var! Gecenin özel konukları arasında yetenekli Ryan Abela liderliğindeki Palace String Orkestrası, AIDAN, Drakard, Klinsmann, Jasmine, Megan May, Sarah Bonnici ve özel konuk yıldız Emma Muscat gibi Malta’nın en iyi sanatçıları bulunuyor.

Gecenin geri sayımına başlamadan hemen önce, ev sahiplerimiz DJ Koroma ve DJ Miggy ile birlikte enerjiyi Valletta’da yükseltecekler. Canlı olarak yerinde veya yerel TV istasyonlarında izleyen kalabalığa en iyi dans şarkılarının enerjik bir karışımını, sahne özel efektleri ve yeni yılı şık bir şekilde karşılamak için havai fişeklerle sunacaklar.

Ulusal Yılbaşı Kutlaması, G7 Etkinlikleri tarafından sunulmaktadır ve Milli Miras, Sanatlar ve Yerel Hükümet ile VCA arasında bir İşbirliği Anlaşması desteğiyle ve Malta Turizm Otoritesi katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

 

Kaynak: Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz