32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

Vize Devi iDATA, Hintli BLS International Services’e Satıldı

Türkiye merkezli vize danışmanlık devi iDATA, dünyanın önde gelen vize ve konsolosluk hizmetleri sağlayıcılarından BLS International Services tarafından satın alındı. Bu devasa satın alma, BLS’nin Avrupa pazarındaki varlığını güçlendirerek küresel liderliğini pekiştirecek.

iDATA’nın Başarı Hikayesi ve Yeni Dönem

15’ten fazla ülkede 30’dan fazla Vize Başvuru Merkezi ile hizmet veren iDATA, Almanya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti gibi önemli ülkelerin diplomatik misyonlarına destek sağlıyordu. 2023 yılında yaklaşık 1 milyar TL gelir elde eden şirket, bu satın almayla BLS’nin küresel ağına entegre olacak.

BLS International Services: Küresel Bir Güç

2005 yılında kurulan BLS International Services, 46’dan fazla hükümete hizmet veren ve bugüne kadar 360 milyondan fazla başvuruyu işleyen dünyanın ikinci büyük uluslararası vize ve konsolosluk hizmetleri sağlayıcısıdır. Bu stratejik satın alma, BLS’nin Avrupa’daki yeni müşteri hükümetleriyle ilişkilerini genişleterek pazar payını artırmasını sağlayacak.

Satın Alma, Her İki Şirket İçin de Kazançlı

BLS International Services Ortak Genel Müdürü Shikhar Aggarwal, iDATA’nın uzmanlığı ve köklü müşteri ilişkilerinin BLS’nin Avrupa’daki büyümesine katkı sağlayacağını belirtti. Bu satın almanın, her iki şirketin finansal performansını ve kar marjlarını önemli ölçüde artırması bekleniyor.

Kaynak: T24

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz