25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Xemxija’da Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralanan Kişi Tedavi Altına Alındı

Malta’nın Xemxija kasabasında cumartesi sabahı gerçekleşen trafik kazası sonrasında bir kişi hastaneye kaldırıldı. Olayı değerlendiren bir polis, kazanın St. Paul’s Bay’den 44 yaşındaki bir kadının kullandığı Peugeot marka aracın bir adama çarpması sonucu meydana geldiğini belirtti.

Kaza anında adama çarpan aracın hızı ve çarpmanın şiddeti nedeniyle adamın kimliği ve sağlık durumu henüz belirlenemedi. Yetkililer, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahaleyi yaptığını ve ardından hastaneye naklinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Kazanın ardından bölgede oluşan yoğun trafik, emniyet güçleri ve trafik ekipleri tarafından yönlendirilirken, olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi. Yetkililer, kazanın neden kaynaklandığını ve aracın hızının etkisiyle yaralanan adamın sağlık durumunun ne olduğunu tespit etmeye çalıştıklarını belirtti.

Yaşanan bu üzücü kaza, Xemxija sakinlerini endişelendirdi. Bölgedeki trafik akışının normale dönmesi için yetkililerin çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, yaralının sağlık durumuyla ilgili gelecek bilgilerin merakla beklenildiği bildirildi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz