27.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 8, 2024
spot_img
spot_img

Yurtdışındaki seçmenin belgesini alması için son süre 24 Mart

11 Mart 2022

Komisyon, yurtdışında olup oy kullanmak için Malta’ya gelecek kişilerin, gerekli hazırlıklarını zamanında yapmalarını ve oy belgelerini yasaların izin verdiği son tarihe kadar alabilmelerini sağlamak için planlamalarını söyledi.

Seçim Komisyonu yurtdışından seçim için gelecek kişilerin ayrıca gerekli olabilecek herhangi bir karantina süresi ile ilgili olarak sağlık yetkilileri ile gerekli temasları kurabilmeleri, Malta’ya vardıklarında hangi sürenin uygulanmaya başlayacağını öğrenmelerini vurguladı.

Oy kullanma belgesini 24 Mart gece yarısına kadar teslim almayan, Covid-19 pozitif olan veya zorunlu karantinaya alınanların 25 Mart saat 21.00’e kadar sağlık otoritelerince komisyona vereceği  listede yer almayan hiç kimsenin seçime giremeyeceği açıklandı.

Bu düzenlemelerle ilgili daha fazla bilgi, 2226 1010 numaralı telefondan, sabah 8 ile akşam 2 arasında ve öğleden sonra 3 ile akşam 8 arasında alınabileceği gibi  ayrıca her türlü sorularını seçmenler [email protected] adresine e-posta ile iletebilir.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz