25.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

1 Ağustos 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

1 Ağustos Perşembe gününden merhabalar! İştahınız mı açıldı? Eh iki gündür at kovalarmış gibi koşturuyoruz, enerjimiz tükendi. Bir aidiyet arar olduk, anamızın dizine başımızı yaslasak da sevse, değil mi? Ya Müno sen bunları nasıl biliyorsun, diye sormayın. Bizler “özgür iradesi” olduğunu sanan özgür iradesiz canlılarız, canolar. Genel olarak duygusal ve hassas, içe kapanık hissedeceğimiz günler geliyor.

Koç burçları ev ve aile konularına odaklanabilir. Duygusal hassasiyet artabilir, evde huzur arayışı içerisinde olabilirler. Boğa burçları iletişim ve yakın çevreleriyle olan ilişkilerde duygusal bağlar önem kazanacağa benziyor. Kardeşler veya yakın arkadaşlarla daha derin sohbetler yapabilirler. İkizler burçları için maddi konular ve güvenlik ihtiyaçları ön plana çıkacak gibi. Finansal durumları hakkında daha duyarlı ve dikkatli olabilirler. Yengeç burçları kendilerini daha güçlü hissedebilir ve duygusal anlamda kendilerini ifade etmekte rahat edebilirler bugün. Kişisel bakım ve “canım kendim” modları olası. Aslan burçları geçmiş konuları tekrar tekrar düşünerek iç dünyasına dönmeye niyetlenebilirken Başak burçlarının yardımseverlik ve destek verme ihtiyacı kabaracağa benziyor, bu nedenle sosyal çevresi kalabalıklaşabilir. Terazi burçları kariyerine daha duygusal bakabilir, iş yerinde daha anlayışlı ve sempatik bir tavır takınabilir bugün. Akrep burçlarının yeni şeyler öğrenme ve keşfetme istekleri duygusal bir tatmin arayışına dönüşebilir. Farklı kültürler ve felsefeler ilginizi çekmeye başlayabilir birden bire. Yay burçlarının gündemi yatırım için şu tarlaya mı bir şinik kekere mekere eksek yoksa bu tarlaya mı bir şinik kekere mekere eksek diye düşünmekle geçecek. Oğlak burçları partnerleri ile duygusal bağ kurabilecek, mevcut ilişkilerini derinleştirecek deneyimler yaşayabilirler. Hadi gene iyisiniz kız, sizinki ev almış önüne araba çekmiş içine de gerdanlık koymuş herhalde. Kova burçları iş yerinde duygusal destek aradığı, hassas bir gün geçirdiği için günlük rutinlerinin anlamını sorgulayan bir ruh hali taşıyabilir. Balık burçları ise yaratıcılık ve romantizm beklentisi içinde bir gün geçirdiğinden sanatsal çalışmalarla kendilerini ifade etmeye çalışabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz