23.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

1 Haziran 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

1 Haziran Cumartesi gününden merhabalar! Yazın kıpırtısını damarlarımızda hissetmeye başladığımız gün boyunca kendimizi kabına sığmayan küçük bir çocuk gibi hissedebilirz. Yeni bir şeyler denemek, yeni tecrübeler edinmeye hevesliyiz.

Memlekette ikili ilişkilerde şifalanmaların öne çıkacağını, bozulmuş araları düzeltmek için adım atılabileceği öngörülürken Malta’da ise sahiller dolup taşacağa benziyor.

Koç burçları günü kendilerine özenerek geçirmeye niyetleniyorlar, Boğa burçları ise aslında etliye sütlüye karışmadan, sakin ve etkinliksiz bir gün geçirmek istiyor. İkizler burçları arkadaşları ile yeni bir şeyler deneyimlemeye yeni yerler görmeye heveslenirken Yengeç burçları aslında kendilerini evden zorla çıkarılmış hissedebilir. Aslan burçları diyar diyar gezmeye açık bir gündeyken Başak burçları eleştirmeden hareket etmenin neye benzeyeceğini deneyimlemek durumunda kalabilir. Terazi burçları eşleriyle fikir ayrılıkları yaşayabileceği bir gün içindeler, öte yandan Akrep burçları hafta içi tamamlayamadıkları sorumluluklara odaklanacakları bir güne niyet etmişler. Yay burçları yeni bir hobiye başlamak veya uzun zamandır yapmak istediğiniz bir aktiviteye yönelmek için harika bir zaman içindeler. Oğlak burçları ise evde mobilya ve dekorasyon değişikliğine gitmeye meyilli. Kova burçları bugün çarşıda pazarda parkta bahçede geze dolaşa kendini kaybedebilir, Balık burçları ise ay başından tüm maaşı tüketmeye çok yakın görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz