21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

13 Mart 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

13 Mart Çarşamba gününden merhabalar! Ramazanın da desteğiyle egoyu istersek nasıl ezebildiğimize bir kere daha şahit olacağız. Madde ile mânâ arasındaki dengeyi kuramama sebebimizin kainata olan güvensizliğimizden kaynaklandığını idrak edebileceğimiz gündeyiz. Bunlar hep doğum travması aah ah!

Memlekette yöneticileri mali anlamda hayli zorlayacak etkiler kendini gösterirken halk arası dayanışma hali tüm yaralarımızı sarabilir. Malta’da ise sivil toplum kuruluşlar / bağış gibi etkinliklerin hız kazanmasını bekleyebiliriz.

Koç burçları günü güvenlik kaygılarıyla geçirirken Boğa burçları ise toplum önündeki imajları yüzünden kendini stres altında hissedebilir. İkizler burçları fanatikleşmiş inançların dışına çıkarsa göreceklerinden endişelendiği için kendini esarete alabilirken Yengeç burçları maddi anlamda düzenlerini bozacak bir ödeme planı ile karşılaşabilirler. Aslan burçları istediğinden değil de medeni durumlarının elaleme dert olması yüzünden evlenme fikrine sıcak bakmaya başlamış olabilir, Başak burçları ise gündelik hayatın baskısını dini ve felsefi okumalara yönelerek sağalmaya niyetlenmiş. Terazi burçları flörtleri ile muhabbetlerini arttırma halinde tereddüt yaşarken Akrep burçları eşleriyle yaşadıkları gerilim yüzünden evde tatsız bir akşam geçirebilir. Yay burçları üst solunum yolu enfeksiyonuna yakalanmaya çok müsait bir gün geçirirlerken Oğlak burçları edinmek istedikleri hobilerin masrafları yüzünden can sıkıntısına düşebilirler. Kova burçları tüm hayatlarını topluca değiştirmek isterken mevcut ev ve aile yaşamlarını ne yapacaklarına hâlâ karar verememişler. Balık burçları ise gördükleri rüyaların etkisinden çıkamadıkları için başka hiçbir şey düşünemedikleri bir gün geçiriyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz