26.9 C
Malta
Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img
spot_img

16 Temmuz 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

16 Temmuz Salı gününden merhabalar! Yani dünyada her şeyin bir gün içinde olmasını beklediğimiz bir gün olsaydı, inanın o gün bugün olurdu. 25 Mart tutulmasını maddi anlamda hatırlatan minik bir destek söz konusu, gökyüzünde inanılmaz yüksek bir bereket enerjisi var. Yaratıcılığımız yüksek, hayalgücümüz uçuyor, istikarlı hayal hakikattiri geç istikarlı hayalle yazılan projelerle holding bile kurulur bugün. Bir “ama” geliyor mu peki şimdi? Evet geliyor…

AMA öfkeli bir gerginlik hali var. Yani şu içinizdeki enerjiyi, hayalgücünü, sizi harekete geçirecek o motivasyon kamçısını aktifleştirebilmek için yoğun bir kazık yeme, sırttan vurulma, kandırılma, haksızlığa uğrama, maddiyattan da maneviyattan da olma gibi durumlar ile bir araya gelmemiz neredeyse kaçınılmaz. Hizmet sektöründen gelecek gergin haberler duyabiliriz, hayvan sağlığı hakkında tatsız haberler arabiliriz, seks skandalları ve köleliğine yönelik ciddi rahatsızlık verici gündemler söz konusu olabilir. He ama ne olur? Bu skandal, üzüntü, keder gibi durumlardan birilerine ciddi ekmek kapısı çıkar. Ne acayip düzen.

Sizin için nasıl geçiyor? Yorumlarda buluşalım.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz