26.9 C
Malta
Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img
spot_img

17 Temmuz 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

17 Temmuz Perşembe gününden merhabalar! Uyumaya giden halimizle sabah uyandığımız halimiz arasında hayli mizaç farkı olduğu, karşılaşsak kendimizi tanıyamayacağımız gündeyiz. Yalnız günün akşam saatlerinde Ali Kıranbaşkesengil gelse ceketini ilikler, küpüne zarar veren sirke ise “ben kendimi ne sanmışım?” diye sorgular çünkü yaşayacağımız öfkenin tarifi yok. Gaza gelmeyin, yersiz yere saldırganlaşmayın, diyaframı çalıştırın.

Gelelim burçlar bu konuda hangi alanlardan sınanacaklarmış? Koç burçları ve Terazi burçları politik, siyasi, dini tartışmalara girmekten kaçınsınlar. Özellikle yakın çevrelerindeki insanların fikirlerine tahammülleri düşebilir, basit bir konu saman alevi gibi büyüyebilir. Boğa burçları ve Akrep burçları kafa göz yarma dürtülerine hakim olsunlar. Özellikle agresif finansal kararlar almaya yatkın oldukları bir etki altında olacaklar. İkizler burçları ve Yay burçları bugün bence insan görmesinler, birbirlerini de görmesinler, hatta aynada bile kendilerine bakmasınlar bence. Yengeç burçları ve Oğlak burçları hizmet sektörüne sövebilir, herkesin işini yapsalar da görünmedikleri için isyan edebilirler. Gün içerisinde alerjik, karaciğer, safra gibi rahatsızlıkları da coşabilir. Aslan burçları ve Kova burçları arkadaş ortamında ve takıldıkları sosyal çevreler adrenalini yükseltecek olaylar için kolları sıvayabilirler. Heyecanlı sporlar yaparak enerjilerini atmayı seçebilirler, güvenlik tedbirlerini aldıklarından emin olsunlar. Başak burçları ve Balık burçları günün en baskı altındaki burçları. Özellikle ilk ve ikinci haftaya doğru doğduysanız bunu daha yoğun yaşarsınız. Allahtan akşam saatlerinde olduğu için mesai kısmını atlatmış olacaksınız, lakin gelen e-postalara ve mesajlara dönüş yapmamanızı tavsiye ederim.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz