22.9 C
Malta
Cuma, Eylül 20, 2024
spot_img
spot_img

18 Eylül Pazartesi 2023, günlük burç etkileri

18 Eylül Pazartesi gününden herkese merhabalar.

Ay Akrep burcunda güne başlıyoruz.

Ay Akrep burcundayken; Bu günler netlik arayışı içerisinde olduğumuz önemli günlerdir. Ya siyah, ya beyaz! Grimiz yoktur. Kararsızlıklara tahammül edemediğimiz günlerdir. Fazlalıklardan kurtulmak, bırakmak, uzaklaşmak için ideal günlerdir. Şekeri hayatımızdan uzaklaştırmak için bu günleri tercih edebilirsiniz örneğin. Kredi kartı çıkarmak, kredi başvurusu, borçların ödenmesi, tahsilatlar gibi işleriniz bu günlerde daha hızlı akar. Cerrahi müdahale gerektirecek işler için dikkatli olmanızda fayda var.

12:19 Ay Satürn üçgen açısı mevcut. Sorumluluklarınız aklınıza gelip uykularınızı kaçırabilir. Sabah erken uyananlar işlerinizi şöyle bir gözden geçirip , plan program yapabilir, kendinizden yaşça büyük ve tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz.

22:52 Ay Merkür sekstil açısının hakim olduğu akşam saatleri iletişim, ticaret, satış, yazmak, fikir üretmek,  zihnimizi kullanmak için ideal bir saat dilimi. Eğitim, yazışmalar, bilgi paylaşımı açısından değerlendirebiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 7

Rengi: Mor ve 7. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz