26.9 C
Malta
Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img
spot_img

18 Temmuz 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

18 Temmuz Perşembe gününden merhabalar! Yastıkları döve döve geçirmemize sebep olan öfke halinden bertaraf olabildiyseniz ne mutlu! Günün teması “O lafı etmese miydim acaba?” olacak. Aşırı çılgın bir hafta sonuna giriş yaparken yersiz yere “kendimi rahat hissetmiyorum” derseniz suçu Satürn’e atabilirsiniz.

Koç burçları kendine saklamak istedikleri siyasi ve dini görüşleri yüzünden sıkışmış hissedebilir. Boğa burçları arkadaşından gelen borç para teklifini nasıl reddedeceğini düşünüyor. İkizler burçları evlenmekle hata mı ettik diye karalar bağlamış, Yengeç burçları ise aslında yaratıcılık anlamında desteklendiği bir dönemden geçiyor olsalar da faaliyete geçmeleri anca bugünü bulmuş. Aslan burçları kendilerini pek sportmen hissederlerken maarifetlerini göstermek konusunda zorlanma yaşayabilir. Başak burçları ev içindeki işlerin yoğunluğu yüzünden kendini unutmuş, Terazi burçları ise faranjit olmaya aday görünüyor. Akrep burçları partilere harcadığı bütçenin farkında değilken Yay burçları yersiz bir ödem sandığı şeyin daimi kilosu olduğunu fark ederek can sıkıntısı yaşayabilir. Oğlak burçları verdiği sözlerin kendisine pranga olarak geri döndüğünü görebilir. Kova burçlarını bugün olmayan kazancıyla çılgın hayaller kurarken bulabiliriz. Balık burçları ise kariyer değişikliği konusunda neden aksiyon almadığını sorgulayarak haftayı bitiriyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz