19.9 C
Malta
Pazar, Ekim 6, 2024
spot_img
spot_img

20 Mayıs 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

20 Mayıs Pazartesi gününden merhabalar! 8 Nisan tutulmasını aydınlatabilecek etkiler altında güne başlıyoruz sevgili okuyucular. Bununla beraber ne kadar şifalandığınız, 8 Nisan’dan bu yana ne tür aydınlanmalar, farkındalıklar, açılımlar yaşadığınız, “ya şu kadarcık günde bile neler öğrendim” idrakları ile kucaklaşabiliriz bugün.

Memlekette bugün üretkenlik enerjisi hayli yüksek olacağından hafta sonunu şimdiden planlamaya başlayabiliriz. Malta’da kıta sahanlığı ve göçmenlik konuları üstünde çalışmalar yapılabilir.

8 Nisan tutulmasının etkisi kapsamında Koç burçları eşleri üstünden, Boğa burçları sağlıkları ve gündelik hayatları üstünden, İkizler burçları çocukları ve üretim becerileri üstünden, Yengeç burçları evleri ve aile kavramları üstünden, Aslan burçları iletişim becerileri üstünden, Başak burçları gelir kaynakları üstünden, Terazi burçları genel bedensel sağlıkları üstünden, Akrep burçları rüyaları üstünden, Yay burçları arkadaş ortamı üstünden, Oğlak burçları kariyerleri üstünden, Kova burçları inançları üstünden, Balık burçları ise yaşadığı krizler üstünden onlara yansıyacak gündemler ile bir araya gelecekler. Büyük düşünmeye gayret edin.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz