26.9 C
Malta
Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img
spot_img

21 Temmuz 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

21 Temmuz Pazar gününden merhabalar! Dolunayım doldu mu, ödemlerim coştu mu heeeey?!? Yuvarladığın pasta börekler yerine ulaştı mı? Yine geldik bir dolunaya, bakalım ayın bu parlak vaktinde gündüze dönen gecelerimiz bize neler vaat ediyor?

Öncelikle sırf ruh halimiz değil tüm olaylarda tat kaçırıcı dengesizlikler söz konusu. Abartılı sadakat, bağlılık ile bağımlılık arasındaki dengeyi kuramama, her konuyu abartma hali, aileye düşkünlük, aileye düşkünlüğün manipüle edilmesi söz konusu olabilir. Geceleri gelebilecek tehlike ile kendini ifade eden bu dolunayın temasında korunma vurgusu var. Yani kesin bir şey olur ama ucuz yırtarız.

Peki neler olabilir? Kadınlardan gelecek her türlü arıza, adam kayırma, kıskançlık, yerine göz koyma vs. Mafyatik olaylar, uyuşturucu sorunları, dizi/filmlere parmak ısırtacak senaryolar. Senaryo demişken bu dolunay ile beraber bu tarz konuların vizyonları doldurmasını da rahatlıkla bekleyebiliriz. Arkada bir yerde biraz tövbekâr olma enerjisi de hakim ama tövbe etmek için önce günah işlemek gerekiyor maalesef.

Zihnimizin uyarıcılara çok açık olacağı, patavatsızlıkların doruk yapacağı, bir haberle tüm planların değişeceği, sadakatin yeniden tanımlanacağı bu dolunay ile bir karar almadan, bir işe kalkışmadan, bir meseleyi değerlendirmeden önce en az üç kere nefes almalı, beş kere düşünmeli, yedi kere irdelemeliyiz.

Dolunayımızın vaatlerinin kısa vadede nasıl olacağını tarihinde 25 Temmuz’da, aksiyona geçirecek enerjileri 27 Temmuz’da ve olayların tamamlanarak nihayete erişini de 29 Temmuz civarında gözlemleyebiliriz.

Koç burçları bu dolunayı kariyer konuları üstünden deneyimleyecek olup özellikle altından kalkamayacağı iddialar yüzünden kazanç kaybo yaşayabilirler. Boğa burçları bu dolunayı inançları üstünden deneyimlerken ailesinin övdüğü kadar güzel/yakışıklı olmadığının farkına varabilir. İkizler burçları bu dolunayı krediler, borçlar üstünden yaşayacaklar, beklenmedik bir MTV ya da trafik sigortası ödemesi ile bir araya gelebilirler. Yengeç burçları bu dolunayı eşleri vasıtasıyla deneyimleyecekler ve kendi kendilerine nazar çekme becerisinde ne kadar başarılı olduklarını göreceğiz. Aslan burçları dolunayı sağlık temaları üstünden yaşayacak olup ani rahatsızlıklar ile mücadele etmeye açık görünüyorlar. Bu nedenle ihmal ettikleri kontrollerine bir göz atsınlar. Başak burçları yaratıcı olabilmek adına elindeki tüm kozları kullanmak için çabalarken ilahi bir ilham ile kendini bile şaşırtacak performans gösterebilir. Terazi burçları ev ve aile konuları ile alakalı bir kapanış yaşarken beklenmedik bir gelir haberi alabilir, mevcut planlarını değiştirmek durumunda kalabilirler. Akrep burçları inanç turizmi için kolları sıvayabilir, civardaki cami, kilise, sinagog ve tapınakları birden bire gezme hevesiyle dolabilir. Yay burçları bilanço hesapları ile uğraştığı dönemde olmayan bütçesini çılgın seyahat harcamalarına akıtabilir. Oğlak burçları kendileriyle ilgilenmelerinin gerekliliğini yoğun olarak hissederlerken baltayı taşa vurma konusunda kendilerini gösterecekleri deneyimler yaşayabilirler. Kova burçlarını dolunay etkisi boyunca uykusuz geceler beklerken bir de eşlerinin triplerini çekebilirler. Balık burçları ise plan ve projelerini tamamlama gayreti içine girerlerken mesaiye erken başlamak durumunda kalabilir. Tüm burçlara bu uğurda kolaylıklar ve şifa dilerim.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz