22.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

22 Haziran 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

22 Haziran Cumartesi gününden merhabalar! Yine bir dolunay ile karşınızdayız. Gökyüzünde hiç ateş yok; meali YANACAĞIZ. Abartılı sıcaklar, güneşe kurşun sıkarcasına isyan hali söz konusu. Üstüne biraz da milliyetçi yaklaşım serpiştirelim. 25 Mart’ta gündeminize girmeye niyet eden konulara bağlı olarak yapılan bazı masraflar söz konusu olabilir, bu dönemde memleket ya da gastronomi gezileri artabilir. Toprağın fazla ısınacağı bu dolunay etkisi ile yayla turizmi epey popülerleşebilir.

Alt bantta bir kayıp enerjisi çalışıyor ama bunun niyeti tövbe etmek üzerine. Bir daha el uzatmak istemeyeceğiniz bazı şeylerin hayatınızdan aniden çıkması söz konusu olabileceğini söyleyebiliriz. Tövbe enerjisi çok yüksek olduğu gibi 25 Mart bağlamında başlayan bazı konuların nihayete ermesi, neticelenmesi ve sonlanması da söz konusu olacak.

Özellikle romatizmal rahatsızlıkların, cilt yanıklarının, diş ağrılarının, lenf sistemi ve bağışıklık rahatsızlıklarının öne çıkması beklenen dolunay etkisi boyunca bu konularda genel hassasiyeti olanların dikkatli olması tavsiye edilir. Öte yandan biraz prestij düşkünlüğümüz olacağı için marka alışveriş takıntısı geliştirebiliriz.

Koç burçları kariyerde sonlanma ve yeni başlangıçlar için kolları sıvarken Boğa burçları daha önce hiç görmediği yerlere gidebilir. İkizler ve Aslan burçları için yukarıda bahsi geçen sağlık konularının daha çok öne çıkacağını söylemek mümkünken Yengeç burçları bu dolunayı eşleri ile alakalı konular üstünden deneyimleyeceğe benziyor. Başak burçları kendilerine bir yaz aşkı yapabilir ama uzun solukluluğu konusunda garanti veremiyoruz. Terazi burçları için bir yer değişikliği konusu gündem olabilir. Akrep burçları bir iş ortaklığı sebebiyle evrak işiyle uğraşacağa benzerken Yay burçları ısınan havalar yüzünden iştah kapanması yaşayacak gibi görünüyor. Herkes Mersin’e, Yaylar tersine. Gelelim Oğlak burçlarına, şu sıralar kendilerini ödemli, duygusal, geçmişe fazla düşkün hissedebilirler. Kova burçları dolunayı aydınlanmış rüyalar üstünden deneyimlerlerken Balık burçları yaklaşık bir yıldır alışkın olduğu uğraşılar yüzünden idmanlı hissetiği bir dolunay altında. Gelen gündemler onun için çocuk oyuncağı olacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz