21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

24-30 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar: Venüs retrosuyla birlikte aşk hayatınız bu hafta ön planda. Geçmiş aşklar, yarım kalmış ilişkiler gündeminizde. Ex aşklarınız hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkadabilir, aklınıza da düşebilir. Kafa karışıklığı söz konusu. Ancak net olmanız için ve retro döneminde bir daha karşınıza çıkmaması için onunla yüzleşebiliriz ya da kendi içinizde affederek bırakabilirsiniz. Bu sürede unutmamanız gereken şey eskilere çok anlam yüklemeden önünüze çıkan fırsatları kaçırmasanız olur.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Venüs siz boğa burçlarının yönetici gezegeni olduğu için retro sizleri direk olarak etkiliyor. Maddi konular gündeminizde ve hayatınızda fazlasıyla önem kazanıyor. Yatırımlarınızı, planlarınızı, alacaklarınızı iyice hesaplayıp bütçe kontrolü yapmanızda fayda var. Retro sizlerin ailevi evinde gerçekleştiği için evinizle ilgili karışıklıklar, aile içi ödemelerden kaynaklı huzursuzluklar söz konusu olabilir. 4 Eylül’e kadar olan bu süreci farkındalıkla, daha sakin kalarak ve kimseyi kırmadan en ince ayrıntısına kadar kritik yaparak atlatabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Venüs sizlerin yakın çevrenizle olan ilişki ve iletişiminizle ilgili retro hareketinde seyrediyor. İlişkilerinizi değerlendireceğiniz bir süreç başlıyor sizler için. Aldığınız ve verdiğiniz değeri, sevgiyi sorgulayıp, gerektiği kadar mesafe koyup koymadığınızı düşünebilirsiniz. Eski aşklar, ilişkiler aklınıza gelebilir ve o zamanki diyalogunuzu düşünerek ben bu cümleleri neden ve ne için söyledim, ben bu davranışları sergilerken hangi duygularımla hareket ettim şeklinde kendinizi bir anda sorgularken bulabilirsiniz. Önemli olan ilişkilerinizden ders çıkararak tekrar yara almamak adına aynı hataları yapmamak olur. Bu süreçte gereksiz kıskançlıklara ve bundan doğabilecek sorunlara dikkat!

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Venüs sizlerin para alanınızda retro hareketinde olduğundan maddi konular gündeminizde olacak. 4 Eylül’e kadar olan süreçte gereksiz harcamalardan uzak durmakta fayda var. Aile içinde yaşanan ve konu olan eski meseleler yeniden gündeminize gelerek huzursuzluk yaratabilir. Fazlasıyla duygusal olduğunuz bu süreci yara almadan iyi bir şekilde yönetebilmeniz oldukça önemli. Yakın çevrenizdeki arkadaşlık ilişkilerinizi bu dönem gözden geçirmek isteyebilir, bazı kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Ancak temkinli olmakta fayda var çünkü bu retro dönemi mantıklı olarak değil duygusal olarak hareket ediyoruz. O yüzden gereksiz alınganlıklardan uzak durmakta fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Venüs sizlerin aşk ve ilişkiler alanında retro hareketinde seyrediyor. İlişkileriniz etki altında dikkat! Sizler için hayatınızdaki insanı sorgulama dönemi başlıyor. Sadakat, güven, özveri, kıskançlık gibi temalar bir süre sizlerin ilişkisinde büyük rol oynayacak. Geçmiş aşklar karşınıza çıkabilir ya da aklınıza gelebilir. Mevcut ilişkinizle eski yaşanmışlıkları kıyaslayabilirsiniz. Ancak haksızlık etmeden bir karar vermeniz mümkün olmayacak gibi. O yüzden bu süreçte yeni bir karar almaktansa mevcut düzeninizi koruyup, elinizdekileri en iyi şekilde değerlendirmenizde fayda var. Kafanız fazlasıyla bu konularla ilgili yoğun olacağından kendinize zaman ayırarak, hobilerinizle ilgilenerek bu süreci daha iyi yönetebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Venüs sizlerin ruhsal alanında retro hareketinde olduğu için bu dönem eskisinden daha fazla geçmiş konulara takılabilir, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Sevgi ve değer konuları gündeminizde olacak. Kendinize verdiğiniz sevgiyi sorgulayabilir, gerçekten kendiniz ve yakın çevrenizin sizlere ne kadar değer verip vermediği üzerine yoğunlaşıp düşünebilirsiniz. Analiz etmek ve sonucunda bir karara varmak isteyebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Eski aşklarınızı, onlarla yaşadığınız olumlu ve olumsuz deneyimleri hatırlayarak nerelerde hata yapıp nereler de fazla verici olduğunuzu değerlendirebilirsiniz. Kısacası bu retro sürecinde kendinizle içsel bir muhakemeye girebilirsiniz. Ancak sağlığınıza dikkat!

Terazi ve Yükselen Teraziler: Yönetici gezegeniniz Venüs sizlerin arkadaş ve yakın çevrenizle ilgili alanlarda retro hareketinde olacak. Geçmişle dostlarınız ya da aşklarınızla yeniden bir araya gelebilir, eski anılarınızı konuşup yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Ancak unutmayın Ex’ten Next olmaz. Hatır gönül adına bir yere kadar devam edebilirsiniz. O yüzden kimseyi kırmadan ve ümitlendirmeden hareket etmenizde fayda var. Bu süre zarfında başka şeylere odaklanarak kafanızı dağıtmak sizlere iyi gelecektir. Kendinize odaklanarak bu süreci iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Venüs retrosu sizlerin kariyer alanında gerçekleşiyor. Geçmişte yarıda kalmış iş fırsatları, hedefler, kariyer ile ilgili konular yeniden gündeminize gelebilir, bugüne kadar ki yaptınız tercihleri değerlendirerek bir kritik yapabilirsiniz. İş ortaklıklarınız var ise onlarla ilgili iş planlaması ve kazançlarınızı gözden geçirmek adına iletişime geçebilirsiniz ancak bu retro dönemi bitene kadar önemli kararlar almamanızda fayda var. Bu dönemde eski aşklar yine gün yüzüne çıkabilir. Hiç beklemediğiniz bir anda, hayatta beni aramaz dediğiniz kişiden bir mesaj alabilir ya da onunla karşılaşabilirsiniz. Burda önemli olan çizginizi korumanız ve sakinlikle hareket etmenizdir.

Yay ve Yükselen Yaylar: Venüs retrosu sizlerin eğitim, seyahat, deneyim ve yurtdışı ile ilgili konularını gündeminize taşıyor. Geçmişte yaşamış olduğunuz seyahatler, gittiğiniz kişiler, yaşadığınız deneyimler yeniden konu oluyor. Bu süreçte eski sevgililerinize yeniden dönme istediği gelebilir, mevcut ilişkilerinizde gelgitler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar almamanızda fayda var çünkü retro dönemi sizleri desteklemiyor. Ayrıca maddi anlamda zorlanmamak adına bütçe planlaması yapmalısınız. Bu sıralar yeni seyahatlar gündeminizde olabilir. İyi bir planlama yaparak hareket etmelisiniz aksi taktirde önümüzde ki 2 ay boyunca toparlanmakta güçlük çekebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Venüs retrosu sizlerin mali ve ortak gelir konularını gündeminize taşıyor. Geçmişte yapmak istediğiniz, yarı da kalan yatırım planlarınız yeniden önem kazanabilir. Bu yatırımlar evlilik dolayısıyla ortaklıkla elde edilmiş gelir ile ilgili olabilir ya da miras, nafaka gibi konularla ilgili olabilir. İyi bir bütçe planlaması yaparak retro bitiminde harekete geçebilirsiniz. Bu dönem bazı planlarınız ansızın bozulabilir bundan dolayı keyfiniz kaçabilir. Kendi içinize yönelmeniz sizlere retro zamanı iyi gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dinleyebilir, daha önce farketmediğiniz yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Venüs retrosu sizlerin evlilik, eş ve iş ortaklıkları ile ilgili konuları gündeminize getiriyor. Bu dönem hem özel hem de iş ile ilgili ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve beklentileri değerlendirebilirsiniz. Özellikle evliliğinizde geçmiş zamanlarınızı özleyebilir, değer ve anlama adına kendinizi bir kritik içinde bulabilirsiniz. Bu retro kendi öz değerlendirmenizi yapabilmeniz adına size güzel bir fırsat sunuyor. Unutmayın her zaman verici olursanız elinizdekileri kaybetmeye başlarsınız. Sizler için alma ve verme dengesini kurma zamanı!

Balık ve Yükselen Balıklar: Venüs retrosu sizlerin iş hayatı, gündelik işler ve sağlık ile ilgili konuları gündeminize getiriyor. Arkadaşlık ve özel ilişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte ve karşı tarafa uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca geçmişte yaşadığınız ve süre gelen sağlık sorununuz var ise 4 Eylül’e kadar olan bu süreçte kendini fazlasıyla hissettirebilir ve sizleri zorlayabilir. O yüzden stresten uzak kalmak, kendi içinize yönelerek kendi alanınızda bir değerlendirme yapmak sizlere iyi gelebilir. Yeni ve ileriye dönük planlar yapmaktansa mevcut düzeninizi koruyarak tamamlanmamış yarım kalan işlerinizi bitirmenizde fayda var.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz