22.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

24 Ocak 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

24 Ocak Çarşamba gününden merhabalar! Ruhani anlamda yüksek enerjilerin etrafta gezdiği Çarşamba günü boyunca eğer içinizden dua etmek, meditasyon yapmak, beklentisizce bağışta ya da yardımda bulunmak, yolda gördüğünüz hayvanı sevmek geliyorsa kendinize engel olmayın.

Memlekette gündem bilhassa maddi konulara yönelik varılan ikili anlaşmalar olurken Malta’da sağlık sektörüne ve şifa konularına yönelik yapıcı gelişmeler duyabiliriz.

Koç burçları günlük etki altında anne ya da memleket yemeklerine hasretlik çekerken Boğa burçları yakın çevresinde olup bitenler konusunda kendini normalde fazla meraklı hissedebilir. İkizler burçları ruhani yanını beslemek için bağış yapmayı tercih edebileceği bir gün yaşarken Aslan burçları günü gözlerden uzak şekilde tamamlama arzusu yaşayabilirler. Başak burçları aileleri gibi gördükleri yakın arkadaşları ile toplaşma planları yaparken Terazi burçları ev ve kariyer dengesinde zorlanmalar deneyimleyebilirler. Akrep burçları bilhassa felsefi, dini ya da spiritüel konularda derin araştırmalar içerisine düşerken Yay burçları eşlerinin gelirleri üstüne kafa yormak zorunda kalabilirler. Oğlak burçları maddi ve manevi ikilemlerde yoğun bir zorlanma deneyimleyebilirlerken Kova burçları gündelik işlerin fazlalığından kendini inanılmaz yorgun hissedebilir. Balık burçları ise bilhassa arkadaş ortamında merhamet konusunun öne çıkacağı etkiler altındalar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI, yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz