21.9 C
Malta
Cumartesi, Eylül 21, 2024
spot_img
spot_img

25 Ocak 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

25 Ocak Perşembe gününden merhabalar! Egomuzun, kibrimizin, gururumuzun, bilmiş hallerimizin alenen ortaya çıkacağı bir dolunayı selamlıyoruz bugün. İlahi sistem bilhassa Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını sözlüye kaldırarak “Ben senin canını Kasım 2021 – Ekim 2023 arasında iyi sıktım, bakalım öğrenebilmiş misin?” diye soracak. Gurur, kibir, bilmişlik gibi gölge yanlarımızın bilhassa maddi ve güvenlik kaygılardan gelebilecek sınavlara tabii tutulacağını söylemek mümkün. Egoya bağımlılıktan ötürü zarar görmek, had bilememek, sınır çizememek, duygu durumlarında ve harcamalarda abartının gözünü çıkarmak, gurur ve kibir yüzünden muhakeme yeteneğinin ve basiretin bağlanması… Diğer yandan kibir zırhından sıyrılmaya kendini adayabilenlerin kazançlı çıkacağı dolunay etkisi ile idrak ve görüşümüz açık olacaktır.

9 Şubat’ta gerçekleşecek yeni aya kadar bu dolunayın sinerjisi altında olacağız. 26 Ocak’ta bomba etkisi yaratacak bir haberle dolunayın varlığını daha net görebilir, bilhassa 30-31 Ocak civarı ise etkilerini daha ağır şekilde hissedebiliriz. Bu dolunayın bir özelliği de 28 Ekim 2023’te gerçekleşen Ay tutulmasını bizlere hatırlatacak olması. Bu nedenle yaşadığınız deneyimlerin köklerini ararken bu döneme geri dönüp bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca takipçiler bilirler, geçenlerde onlara niyetle Tarot destesinden çektiğim Dünya kartının meyveleri de bu dolunay ve akabindeki dönemde kendini göstermeye başlayacaktır 😊.

Havacılık ve uzay sanayi, hava kuvvetleri ve filolarında üst düzey yöneticilerin, albayların, subayların, generallerin, yazılımcıların, mühendislerin, patronların, stratejistlerin gündeme gelmesi bu dolunay ile ihtimal dahilinde. Bunun dışında bilhassa büyükbaş hayvancılık besiciliği ile uğraşan kişilerin de artan gıda fiyatları ve bakım masrafları sebebiyle yaşadığı zorluklar bu dolunay ile daha çok göz önüne çıkacak ve otoriterlerin sorgulanmasına sebep olacaktır. Bunun dışında değerli madenlere ve prestiji son zamanlarda yükselen yatırım araçlarına abartılı bir yönelim gözlemleyebiliriz. Kazancındaki artış sebebiyle söz hakkı sahibi olanların müdahil olduğu politik meseleler yüzünden yöneticilerin terleyeceği gündemler olacaktır. Ayrıca stok maliyetlerinde, kasa kira bedellerinde, bilhassa sevdalıları için atlı spor kulüpleri üyelik ve at ücretlerinde artışlar yaşanabilir. Genel olarak siyasi ve politik konuları, toplulukları, dernekleri önümüze taşıyan bu dolunayda ayrıca Suriye ve monarşi ile yönetilen ülkelerdeki gelişmeler gündemimize oturabilir. Bilhassa göz, kalp ve sinir sisteminin korunması dolunay dönemi için önem arz etmektedir. Doğal afet haberleri duyabileceğimiz gibi Epstein vakasına dahil olan çocuklar hakkında yeni gelişmeler duyabiliriz.

Dolunay memlekette finansal ve vergilendirme konularını doğrudan etkileyecekken aynı zamanda sanat camiasından üzücü haberler getirebilir. Yöneticilerin ağır baskı altında hissedeceği bu dönem boyunca hukuki yapılanmaların, mevzuat ve kararnamelerdeki düzensizlik ve dağılmadan kaynaklı idare sıkıntılarının altının bir kere daha çizilmesi ve bu yönde bir adım atma zorunluluğunu beraberinde getirebilir. Malta’da ise iktidar ve muhalefet arasında gelir dağılımına yönelik tartışmalar hız kazanacağa benziyor. Aynı zamanda ulaştırma ve ticari konularda uluslararası alanda imzaların atılması da söz konusu.

Koç burçları sevgili ve arkadaşları arasında finansör rolü oynamaktan bitap düşebilirken Boğa burçları ev ve kariyer arasında yaşadığı gerilimli enerji sebebiyle genel sağlığını ihmal ettiği için tatsız deneyimler yaşayabilir. İkizler burçları eğitim, seyahat, ticari bir mesele gibi maksatlı seyahatler yapmaya açık oldukları bir döneme girerken biraz hırpalanabilir, Yengeç burçları ise planlardaki beklenmedik değişikliklerden ötürü yeni masraf kalemleri ile karşılaşabilir. Aslan burçları gönlündeki pozisyon için sinsilerle kapışmak zorunda kalabilirken Başak burçları ister sağlık ister evden çalıştığı için olsun izole kaldığı dönem etkisiyle öz muhasebe yapma ihtiyacı hissedecekler. Terazi burçları hariçten gelecek maddi destek ihtiyacı ile özgüven zedelenmesi yaşayabilirler. Akrep burçları anne/baba/eş sarmalının içinde denge sağlamak için koştururken, Yay burçları tatile çıkan kardeşlerinden artan gündelik ev işlerinin baskısını üstünde hissedecekler. Oğlak burçları çocukların masrafları sebebiyle eşiyle gelir konusunda tartışmaya düşmeye yatkın bir etki altındalar. Kova burçları bilhassa kendilerini tanımladıkları kimlik ve gururları üstünde aileden gelen ağır bir baskı hissederlerken Balık burçları mahalle içinde evin marketi, eksiği gediği diye koşturmaktan monotonlaşmaya düştüğünden şikayetçi olacaktır.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz