21.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_img
spot_img

25 Temmuz Salı, günlük burç etkileri

25 Temmuz Salı gününden herkese merhaba.

Ay Terazi burcunda seyrine devam ediyor.

09:39 Ay Merkür sekstil açısının hakim olduğu sabah saatleri iletişim, ticaret, satış, yazmak, fikir üretmek, zihnimizi kullanmak için ideal bir saat dilimi.

17:00 Ay Venüs sekstil açısı ile öğleden sonraki saatlerde güzel enerjiler hakim. Özel ilişkiler açısından değerlendirebiliriz.

18:05 Ay Plüton kare açısının etkisi akşam saatleri başlıyor. Bu açı güç savaşlarına sebep olurken her türlü ilişkilerde veya ortamlarda gergin, öfkeli, kavgacı, manipülatif davranışlar sergileme ihtimalini gösteriyor. Dikkatli olmakta fayda var.

18:05-19:55 arası Ay boşlukta.

Ay Güneş kare açısının etkili olduğu gece saatleri rekabete yönelik bir enerji söz konusu. Eş, baba, patron, karşı cins veya otorite figürleri ile gerginlikler yaşanmamıza sebep olabilir. Kendi içinizdeki duygu ve düşünceleriniz arasında çatışma ve stres yaratabilir, egonuz ile duygularınız arasında kalabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi öğleden sonraki saatlere bırakmanızda fayda var.

Numerolojik olarak günün sayısı: 3

Rengi: Sarı ve 3. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz