25.9 C
Malta
Perşembe, Eylül 19, 2024
spot_img
spot_img

26 Şubat 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

26 Şubat Pazartesi gününden merhabalar! Ağır rüyaların ardından mayışık bir edayla haftaya başlamayı gözde fazlasıyla büyüttüğümüz, bu nedenle bağırsakları stresle bozduğumuz bir gündeyiz. Bozukluğu fırsat bilip detoksa girenleriniz olursa faydasını görecektir.

Memlekette yeni iş ortaklıkları, imzalanan uluslararası antlaşmalar gündemde olsa da hakkında çıkacak haberler biraz manipülasyon kokuyor. Özellikle sınır güvenliği ve halk sağlığı konusunda zafiyete sebep olabilir. Malta’da ise milli duyguların, aidiyet hissinin hayli aktif olduğu bir gökyüzü yaşanıyor. Cumhurbaşkanını etrafa görebiliriz.

Koç burçları gördüğü rüyanın etkisinden çıkamayacağı için gündelik işlerini aksatma potansiyeli yaşıyor. Boğa burçları ise bozulan planları yüzünden öyle hayal kırıklığına düşmüş ki gururunun zedelendiğini düşünüyor. İkizler burçları iş yerinde üstlenmek istemediği sorumlulukların ağırlığı yüzünden evi ihmal etmiş olmaktan korkuyor. Yengeç burçları inançlarıyla şartlanmış sözler söylediği için hayatının yolunda gitmediğinin farkında bile değil. Aslan burçları ekonomik belirsizlikler yüzünden cebindekinin gücüne olan inancını yitirmiş durumda. Başak burçları ise ilişkilerdeki kandırılma hallerini düşünmekten yüzünden bedensel sağlığına dikkat etmiyor şu sıralar. Terazi burçları kendilerini çalışanlarının esiri olmuş gibi hissediyor olabilirlerken Akrep burçları kendisiyle alakası olmayan hobileri sırf arkadaş ortamında boy göstermek için seçmiş olabilir. Yay burçları kendini mesaiye adamasının sebebinin evden kaçma arzusu olduğunu hâlâ anlayamamış. Oğlak burçları kandırıldığını düşündüğü müfredatları kendi başına baştan öğrenme gayretine düşecek. Kova burçları kendisini dev aynasında gördüğü için bilmediği piyasalarda caka satmaya kalkabilirken Balık burçları ise kendilerine olan hayranlıkları ile partnerlerine baskı yapabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz