24.9 C
Malta
Pazar, Eylül 8, 2024
spot_img
spot_img

27 Temmuz 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

27 Temmuz Cumartesi gününden merhabalar! Gökyüzünde bir “şifa” vurgusu var. Lakin bu durum, şifayı alabilmek uğruna acı reçeteyi içmeyi artık kabul etmekten geçebilir. Özellikle 8 Nisan tutlmasını bizlere hatırlatması beklenen bu göksel yerleşim altında depresif ve izole hissetmek olası. Ayrımcılığa uğramak olası. Mecburi göç, tayin ile yer değişikliği de bu günün temalarından. Biraz ıhlamur tüketmek güzel olabilir.

Koç burçları günü bedensel sağlıklarını önemseyerek geçirmeli. Boğa burçları günün kendini depresyonda hissetmeye aday burçlarından olduğu için aile ile vakit geçirmek onlara iyi gelecektir. İkizler burçları bazı planları istediği gibi gitmediği için hayal kırıklığına uğrayabilir, takmasınlar. Yengeç burçları için üstlenilen sorumluluklar yürekte bir yaraya dönüşebilir bugün, biraz vicdan yapabilirsiniz. Aslan burçları nispeten olumlu bir etki altındalar, vaktiyle yara kalmış olayların şifasını alabilirler. Başak burçları olaylara fazla mantık çerçevesinden yaklaşacağım derken kendilerini harap edebilirler. Öte yandan Terazi burçları eşlerinin onları yeterince desteklemediği hususunda yalnızlık hissedebilirler ve bir yer değişikliği gündem olabilir. Akrep burçları iltihaplı rahatsızlıklar, siğil sivilce vb konularla bir araya gelerek tat kaçması yaşayabilirken Yay burçları da günümüzün nispeten olumlu etki alan burçlarından. Lakin fazla enerjiden eli kolu sağa sola vurabilir, dikkatli olsun. Oğlak burçları için de bir yer değişikliği söz konusu olabilir, aileye destekte bulunmak için bir takım gönül yaralarına göğüs germesi gerekebilir. Kova burçları özellikle trafikte temkinli olmalı, attığı imzaları iki defa kontrol etmeli. Balık burçları ise maddi anlamda zor bir gün yaşamaya aday görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz